Tabák sa pridáva k Matovičovi: Pani prezidentka, zobuďte sa! Vami chránení dezoláti naberajú odvahu (FOTO)
06 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Prejav nenávisti voči komukoľvek je NO GO! Skonštatovala to na sociálnej sieti rozčúlená poslankyňa parlamentu Romana Tabák. Reagovala tak na utorkový útok dúhových aktivistov na lídra OĽaNO Igora Matoviča. A pridala aj vlastnú skúsenosť s agresívnym správaním LGBTI komunity. 

Tak kto je tu dezolát?

"Nechcela som to verejne riešiť, ale po utorkových prejavoch nenávisti mi nedá nepoukázať na osobnú skúsenosť! Ľudia hlásiaci sa k LGBTI komunite zverejňovali PÁLENIE mojej podobizne na verejnosti, označovali ma na fotkách, zdieľali to s výsmechom - propagovali nenávisť!" Upozorňuje Tabák na neakceptovateľné počíňanie komunity, ktorá sama o sebe vyhlasuje, že je mierumilovná a potrebuje ochrániť pred slovenskými dezolátmi.

Tabák sa pri LGBTI necíti bezpečne

"To, ako ma napadli, nie je to nič príjemné a necítila som sa bezpečne," netají pocity politička a bývalá športovkyňa.

Poslankyňa pripomína, že všetci sme ľuďmi. Je presvedčená, že ľudia dú dobrí podľa toho ako sa správajú a žijú, nie podľa toho do akej skupiny obyvateľstva patria.

"V utorok som na vlastné oči videla, ako sa agresívne správala skupina LGBTI ľudí pred parlamentom. Vulgárne nádavky, oplzlé gestá, vyhrážky okoloidúcim. Nie, neplatí, že LGBTI ľudia sú lepší ľudia len kvôli svojej orientácii," priznala Tabák zhrozenie z agresivity, vulgárnosti a prejavov nenávisti dúhových predstaviteľov.

Milan Kuriak: Prečo sú ticho liberálne médiá a progresívna prezidentka?
Poslanec NR SR Milan Kuriak (OĽaNO) sa po včerajšom strete Igora Matoviča s agresívnymi aktivistami pýta, prečo sú ticho liberálne médiá a progresívna prezidentka. Očakáva od nich, že sa vyjadria. Zaujíma ho tiež, či toto je ich predstava... Čítať ďalej
03 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Všimne si to Čaputová?

"Osobne som nikdy proti tejto komunite nevystupovala a vyjadrovala im ľudské porozumenie… Týmto ľudom odpúšťam, ale vyzývam aj LGBTI komunitu aby sa vyvarovali šíreniu nenávisti v našej spoločnosti! Vážená pani prezidentka Čaputová, dúfam že si všimnete tento príspevok," uzavrela poslankyňa.

FB/Romana Tabak
FB/Romana Tabak
FB/Romana Tabak
FB/Romana Tabak
FB/Romana Tabak
Poslankyňa Romana Tabak
Poslankyňa Romana Tabak
Zdroj: FB / Romana Tabak
Poslankyňa Romana Tabak

 

Gyimesi: Objíme tentokrát Čaputová aj Matoviča? ĎURO, NESTRAŠ, reagoval líder OĽaNO
Čakám na vyjadrenie Zuzany Čaputovej, v ktorom útok LGBTI aktivistov odsúdi a objíme Igora Matoviča! Taktor reagoval na utorkový incident pred parlamentom poslanec parlamentu György Gyimesi. Ďuro, nestraš! Okomentoval status Matovič. Poriadny... Čítať ďalej
04 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

PANI PREZIDENTKA SLADKO MLČÍ

"Mal som malú nádej, že pani prezidentka naberie odvahu a odsúdi agresívny a vulgárny útok dezolátov z transexuálnej a trasrodovej úderky. Mal som malú nádej, že sa aspoň pokúsi tak verejne ukázať, že je prezidentkou všetkých ľudí, nie len svojej obľúbenej skupinky. Bohužiaľ, je ticho a už odvahu zrejme nenájde. Škoda," okomentoval Čaputovej ničnerobenie vo veci Igor Matovič. Pravdepodobne predpokladal, že prezidentka k útoku dúhových aktivistov na jeho osobu v utorok pred parlamentom zaujme aspoň nejaký postoj.

"Prezident by nemal odsudzovať násilie len voči svojej vyvolenej skupine ľudí. Mal by mať odvahu odsúdiť násilie aj voči bezbrannému Rómovi ako aj politikovi. Naša prezidentka to žiaľ nedokáže a svojim mlčaním de facto legitimizuje ďalšie útoky svojich preferovaných ľudí voči komukoľvek, kto sa preferovaným nepáči. Len tak, z roztopaše. Škoda," dodoáva líder OĽaNO.

"… a tak prezidentkou chránení dezoláti zatiaľ naberajú odvahu zo seba robiť obete a z obete ich primitívnych útokov agresora. Veď prečo by to nerobili, ak ich podlé konanie kryje priamo najvyšší ústavný činiteľ? Pani prezidentka, zobuďte sa, prosím … mali by ste byť prezidentkou aj normálnej väčšiny, nie len agresívnej menšiny," uzavrel Matovič.

Čaputová a jej DÚHOVÁ BANDA: KEDY prezidentka odsúdi NENÁVISTNÉ PREJAVY svojich fanúšikov?
KEĎ SA STRETNÚ DVA EXTRÉMY! Včera sme videli Slušné Slovensko v praxi. Skonštatoval to podpredseda strany Smer - SSD Ľuboš Blaha v reakcii na útok LGBTQ+ aktivistov na expremiéra Igora Matoviča v utorok pred bránami parlamentu. "Médiá z LGBTI... Čítať ďalej
04 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik