Gyimesi: Objíme tentokrát Čaputová aj Matoviča? ĎURO, NESTRAŠ, reagoval líder OĽaNO
04 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Čakám na vyjadrenie Zuzany Čaputovej, v ktorom útok LGBTI aktivistov odsúdi a objíme Igora Matoviča! Taktor reagoval na utorkový incident pred parlamentom poslanec parlamentu György Gyimesi. Ďuro, nestraš! Okomentoval status Matovič.

Poriadny lynč

"LGBTI aktivisti v utorok pred parlamentom zaútočili na Igora Matoviča. Vulgárne ho napádali, vyhrážali sa mu smrťou a zobrali mu telefón z rúk. Teda poriadny lynč," pripomenul utorkový atak dúhových aktivistov na expremiéra pred NR SR Gyimesi.

Liberálne a progresívne média mlčia

Poslanec sa ani nečuduje, že o tom veľa ľudí nepočulo, keďže liberálne a progresívne média o tom mlčia. "Toto nie je kritika, ale fakt, pretože môžu kritizovať moje názory do sýtosti, ale nemôžu pred vami skrývať fakty," prízvukuje.

Mimoriadne agresívne predstavenie dúhových aktivistov

"Videli sme mimoriadne agresívne predstavenie ľudí bojujúcich za práva transrodových osôb, v dôsledku čoho nechcem túto komunitu onálepkovať ako celok. Verím, že človek je dobrý, alebo zlý. Slušný, alebo nečestný. Liberálna propaganda nás však doteraz klamala, že ide o ľudí žijúcich v útlaku, ktorí potrebujú pomoc a podporu. No a včera sme videli ako oni podporili Igora," upozorňuje Gyimesi.

"Teraz čakám na vyjadrenie Zuzany Čaputovej, v ktorom tento útok odsúdi a objíme Igora Matoviča," uzavrel poslanec.

Milan Kuriak: Prečo sú ticho liberálne médiá a progresívna prezidentka?
Poslanec NR SR Milan Kuriak (OĽaNO) sa po včerajšom strete Igora Matoviča s agresívnymi aktivistami pýta, prečo sú ticho liberálne médiá a progresívna prezidentka. Očakáva od nich, že sa vyjadria. Zaujíma ho tiež, či toto je ich predstava... Čítať ďalej
03 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik