Hlas ľudu: Parlament pre srandu králikov?
03 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Tak ako je to? Je prívlastok odvolaný, dočasne poverený minister ponižujúci? Je to hanebné oslovenie? Treba sa pri ňom červenať? Pýta sa Mária Škultétyová, Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Poviem to takto: ako pre koho.

Pre tých, čo oslovenie vláda alebo minister toho a hentoho považujú za spoločenský a svoj osobný honor, je to poníženie. Nie, (ne)vážení a odvolaní! Vy ste boli odvolaní a na našu škodu aj poverení dočasne vykonávať to, čo ste nezvládli, z čoho ste boli odvolaní.

Vy už nie ste normála vláda, vy nie ste normálni, riadni ministri! Ešte ste si nezvykli?

Zdá sa, že vám je to cudzie.

Kto sleduje médiá a prácu novinárov, vidí, že odvolaným ministrom prejavujú vážnosť aj po ich odvolaní. Naďalej im preukazujú honor riadnej vlády či ministra.

Preto možno len súhlasiť s názorom Karola Farkašovského. Tento bývalý novinár kritizuje prácu moderátora Ilieva, ktorý v relácii TA3 V politike, naďalej tituloval Mikulca: pán minister. Akoby sa ani nechumelilo.

Pozerám vysielanie TA3. Všímam si aj vyjadrenia novinárov a môžem len potvrdiť, že pán Farkašovský má pravdu. Všetci statočne vykonávajú nadprácu. Ani raz nehovorili o odvolanej vláde či ministrovi. Ani raz ich neoslovili pravdivo. Hovorkyne  odvolaných ministrov tiež stratili historickú pamäť a súdnosť. Lebo nič sa nestalo. Aj dočasný Hirman  bez jediného zaváhania viackrát opakoval: ja ako minister, táto vláda. Žiadny odvolaný, žiadna odvolaná.

Haló, páni novinári, aj vy, páni odvolaní!

Naozaj  sa 15. decembra 2022 celkom nič nestalo? Alebo parlament je tu len pre srandu králikov?

Karol Farkašovský reaguje na prácu moderátora Ilieva! Všímajte si nadprácu moderátorov slovenských médií
Od 15. decembra 2022 má Slovensko odvolanú, dočasnú a dôvery zbavenú vládu. To je skutkový, stále platný stav a zároveň platný status všetkých členov kabinetu.Lenže médiám a moderátorom je to asi jedno, píše Karol Farkašovský a zdôrazňuje, že je... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik