Prepadák vládnych strán podľa Ľuboša Blahu
30 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Podľa prieskumu na Markíze sú všetky vládne strany na úrovni 3-6 percent, čo je taký preplesk, že na ich mieste by som sa rovno odsťahoval do Ameriky, aby sa vyhli povolebnému návalu." Píše na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha zo SMeru - SSD.

Autor textu opravuje svoj vlastný výrok

"Vlastne – opravujem sa. Nie všetky vládne strany sú na smiešnych 3-6 percentách. Remišovej žaludi majú sympatické 1 percento, Veronike zo srdca gratulujeme. Prosím, prestaňte Remišovú prirovnávať k polotučnému mlieku – takto urážať bezbranné mlieko. Keby malo polotučné mlieko 1 percento, prepadne sa od hanby." Ponúka "mliečny bonmot" autor statusu.

Smer ďalej rastie

"Máme takmer 18 percent a stále sme na čele. A to hovoríme o prieskumoch z Markízy, čiže v realite máme už dávno cez 20 percent. Liberáli dostávajú na frak. Vojnoví štváči majú už len tri možnosti – zrušiť voľby, zmanipulovať voľby alebo poskladať koalíciu Hlas, SaS a PS. Preto Smer musí urobiť čo najlepší výsledok, aby liberáli nemali po voľbách dosť hlasov. Je symptomatické, že v prípade, ak by volili iba ľudia nad 60 rokov, voľby by s prehľadom vyhral Smer a v parlamente by prakticky nebolo liberálov. Takto im to vyšlo na Markíze." komentuje výsledky agentúry Focus, uverejnené dnes v zmienenej televízii Ľuboš Blaha.

Dodáva, že "seniori vedia, čo je to vojna, zažili si svoje, vybudovali celé Slovensko a dobre vedia aj to, aké dôležité je mať silný štát a sociálne istoty. Tých len tak neopijete rožkom - majú zdravý rozum a životné skúsenosti. Ďakujeme za to."

Ukázali sa

"V dnešných diskusiách vládni predstavitelia, vrátane Sulíka, jasne ukázali, prečo nimi Slovensko tak veľmi pohŕda. Zdevastovali krajinu a teraz sa ešte vysmievajú Slovákom. Šípoš tam vyhukuje, ako skvele sa na Slovensku žije – keď tohto pajáca ľudia počúvajú, musia z okna vyhadzovať televízory. To je tak, keď celé dni nevyleziete z Matovičovho zadku a potom netušíte nič o živote na Slovensku. Keby neexistovalo slovo Fico, tak ten chlapček by tam celú reláciu mlčal ako päť peňazí. Veď ten nevie nič, len sa hlúpo vyhovárať a nadávať na Smer.

Keď dostane otázku, prečo vládne OĽaNO nepomôže seniorom, on zadrie, že na to nie sú peniaze v rozpočte. A o minútu na to obhajuje 500 eur za voľby, ktoré stojí Slovensko vyše dvoch miliárd. Matovičovci seniorov doslova nenávidia, inak sa to nedá vysvetliť." Píše autor statusu

Na paškál ide Mikulec

takto to vidí ľuboš Blaha: "Mikulec to isté. To, čo tam dnes na TA3 táral, nemalo hlavu ani pätu. Na plné ústa vyhlásil, že Imrecze je podľa neho dôveryhodný svedok. Z toho sa už chytal za hlavu aj Iliev. Veď z toho logicky vyplýva, že Mikulec ukradol 100 tisíc eur – veď ho z toho Imrecze usvedčuje. Mozgoví titáni z OĽaNO si dnes tak šliapali po jazyku, že Slovensko len neveriacky krúti hlavou. Ale zahanbiť sa nenechal ani Sulík, ktorého až tak rozkokošilo, že v prieskume stúpol o 0,1percenta, že sa už rovno chystá vyhrať voľby. S piatimi percentami. Run, Forrest, run!"

Prepáčte, ale ja keď počujem, že SaS je strana odborníkov, tak ležím na zemi a plačem od smiechu. Taxikár z Toronta je u nich odborník cez právo, kaderník im riadi školstvo a Bittó s červenými nohavičkami je expertka pre medicínu... Toto je akože intelektuálna špička Slovenska?" zaujímavo sa pýta Ľuboš Blaha.

Ódy na trh? Vidíme prax!

"A na čele Sulík, ktorý ako minister hospodárstva povyhadzoval štátnych kontrolórov, aby dnes mohli mať obchodné reťazce šialené zisky a ľudia tu padajú na ústa z extrémnych cien. Bravó! Lebo vraj trh všetko vyrieši. Tu to máte v priamom prenose, ako ten ich milovaný trh všetko vyriešil – ceny energií v stratosfére, ceny potravín ešte vyššie a reálne platy idú strmhlav dole. Ten ich neoliberalizmus totálne zlyhal."

Pripomína čitateľom autor statusu, z ktorého sme vybrali ucelené citácie, Ľuboš Blaha.

PRIESKUM! Hegerovi Demokrati absolútne MIMO! Remišová ešte viac!
Najnovší prieskum, ktorý v dňoch 19. až 26. apríla na vzorke 1013 respondentov realizovala agentúra Focus pre reláciu TV Markíza Na telo, posunul stranu Demokrati, Eduarda Hegera absolútne MIMO! Veronika Remišová so svojou stranou Za ľudí sa už... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik