Zlomí Kollárovi politicky krk jeho ex? Boris, uprac si doma!
19 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Zdá sa, že situácia okolo „rodinného“ života lídra strany Sme rodina, sa nemieni upokojiť. Jedna z jeho ex, Barbora Richterová mu kadečo verejne povykrikovala a zdá sa, že s tým nekončí. Zničí ho politicky?

Kollára evidentne dobiehajú jeho predstavy o rodinnom živote. Na politika vo vrcholovej funkcii dosť neokrôchane odbil moderátorku politickej relácie po tom, ako sa snažila zistiť viac o jeho súkromí. Prepierať špinavú bielizeň na verejnosti sa rozhodla jedna z jeho ex, ktorá zrejme nevie prehltnúť, že ju Kollár vymenil za hviezdičku z reality šou. V snahe „o pravdu“ na neho na sociálnej sieti vyťahuje rôzne veci zo súkromia, pričom všetky vie podľa svojich slov dokázať. 

Pri všetkej úcte..., aj keď arogantne

Pred časom moderátorka Jana Krescanko-Dibáková vo svojej politickej diskusnej relácii zabrúsila aj do značne bulvárnych vôd otázkami o súkromí predsedu parlamentu. Kollár argumentoval tým, že je to jeho súkromná záležitosť a nemieni sa k tomu verejne vyjadrovať. 

„Pri všetkej úcte, ani vy sa tak nemáte dobre ako moje deti, lebo z tohto platu, čo tu máte, si nemôžete dovoliť to, čo si môžu dovoliť moje deti,“ reagoval predseda NR SR na Dibákovej otázku. 

„V tomto prípade mi vôbec nešlo o pani Richterovú ani o jeho žiadnu konkrétnu partnerku, ale zaujíma ma, čo povie oponentom a politickým protivníkom, keď mu povedia, že vy sa nestaráte o deti a ako by na to odpovedal,“ vysvetlila neskôr moderátorka, ktorá si v politike na arogantné reakcie zvykla. "Namiesto toho, aby politici na niektoré otázky reagovali so šarmom a chápali, že mnohé témy je dôležité verejnosti vysvetliť, tak zaútočia."

Facebook | Moderátorka politickej relácie Jana Krescanko Dibáková

Kollár sa pustil do moderátorky: Ani vy sa NEMÁTE TAK DOBRE, ako moje deti!
Kolotoč osočovania a trápností Kollárových žien na internete má svoju dohru! Šéf parlamentu a predseda Sme rodina Boris Kollár, doslova vyletel na moderátorku politickej relácie TV JOJ Na hrane potom, čo mu položila otázku týkajúcu sa jeho... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Barbora prikladá na oheň

„Najviac ma pobavila tá časť ,všetky moje deti mám rovnako rád'. Boris, myslíš aj našich synov Artura a Aarona? Koľko je to mesiacov, čo si ich nevidel a ani si o nich nezakopol? Dobre si pamätám, ako si povedal vetu ,Mám obľúbené deti a mám deti”..."napísala na Facebooku nedávno Barbora a v stredu k tomu pridala status, v ktorom radí, aby Boris chodil nie po červenom koberci, ale po kanáloch za to, aký je otec.

Richterovej nástenka s verejnými príspevkami je plná podobných výpadov voči bývalému.

Nastavil nám život, nech platí!

Kollárova ex si nemyslí, že otec jej detí im platí nadštandardne veľa.

„Doma mám 9-mesačné bábätko a nemôžem pracovať. Životné náklady závisia aj od toho, ako nám on ,nastavil' život. Tie peniaze, čo od neho žiadam, nám vystačia iba na úhradu všetkých životných nákladov - nezbohatnem z toho. Súkromnú školu navštevujú aj ostatné jeho deti - ale v poriadku, nech vybaví prestup na štátnu školu, nie je problém a dá synovi vedieť, kam má do akej školy ísť. Opatrovateľku od Borisa Kollára nemám, žiadnu mi neplatí, vyhodil ju. Auto mu odovzdávam tento týždeň. O naše spoločné deti sa nezaujíma, nevie o ich živote vôbec nič, ten človek nevie, ako sa majú, ako sa im darí, pre mladšieho je  cudzia osoba. Aktuálne bude mať Boris 15. dieťa, a ak mu tak strašne prekážajú naše deti, nech sa páči, žiadam ho, aby sa vzdal otcovstva,”pokračuje kráska s tým, že mu vracia jeho firemné auto, ktoré je podľa nej viac v servise, ako v prevádzke.

Barbora Richterová, Boris Kollár, Alexandra Horňáková/IG/AH | Kollár sa rád obklopuje krásnymi ženami

Mamičky, brali by ste takéto „nastavenie?

Richterová zverejnila, koľko jej uhrádza Boris Kollár na dve deti. Mesačne jej Boris Kollár uhrádza na dve deti 3000 eur. Priznala tiež, že Kollára sa pýtala aj na to, koľko platí ďalším matkám svojich detí.

"Áno, je to pravda. Pýtala som sa Borisa, koľko platí každej matke. Povedal, že každá má rovnako, iba Andrea Heringhová má viac a to sumu 4000 eur. Keď som sa pýtala prečo, povedal, že ma do toho nič nie je. Ja nedostávam viac, ako ostatné matky! Čo sa týka platieb, výživné uhrádza v hotovosti a myslím si, že je to tak aj u ostatných matiek," uviedla Richterová.

Z TOHTO SA VÁM ZATOČÍ HLAVA! VIEME, KOĽKO PLATÍ BORIS KOLLÁR NA SVOJE DETI
Boris Kollár sa stane čoskoro opäť otcom! Niekto možno ani sledovať nestíha, po koľkýkrát, keďže sa zdá, že Kollár, predseda hnutia Sme rodina a predseda parlamentu má najväčšiu záľubu v plodení detí. Mnohých ale zaujíma, kde berie Kollár na taký... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Barborka, veď za toto ťa „odstrihne“ úplne

Kollárova ex tu však nekončí. Nebojí sa, že príde aj o ten „mizerný“ príjem, čo jej Boris na deti posiela, lebo všetko, čo píše, vie za účasti novinárov pokojne dokázať aj na polygrafe (detektore lží, pozn. red.)

„Nad tým vôbec neuvažujem a v podstate mi to je jedno. Riešim od rána do večera  kŕmenie, prebaľovanie, varenie, nákupy, vozenie syna do školy, na tréningy, zápasy, domáce úlohy, upratovanie! Na iné mi nezostáva čas,”vyvracia podozrenia, že je to snaha pred voľbami uškodiť Kollárovi.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme