Hlas ľudu: Fico sa pustil do Čaputovej
16 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Prezidentka súhlasí so správaním povereného ministra vnútra, ktorý sa bez previerky dostal k tajným dokumentom. Od úľavy si vydýchla, že mohla Mikulca podržať vo funkcii. Tým dala najavo, že súhlasí s  jeho praktikami a čurillovcami  pri likvidácii opozície. 

Kým niektorí politici si na svojom profile robili veľkonočnú reklamu fotkami s rodinou alebo v kroji, Róbert Fico bol v tomto smere skúpy. Ale po Veľkej noci začal zostra. Ako sme uňho zvyknutí, i teraz kriticky zhodnotil postoj prezidentky k poslednému  prešľapu povereného ministra Mikulca. Vo svojom statuse znova pripomenul, že prezidentka sa ani slovom nezastala vyšetrovateľky Santusovej, ktorej chceli podpáliť auto.

Čaputová podľa Fica drží nad vodou zločincov, lebo ich potrebuje na likvidáciu opozície. Neozvala sa ani v prípade, keď Mikulec súhlasil so zastavením zadržania udavačov, bola ticho, keď sa prevalilo, že Mikulec zobral stotisícový úplatok. Vie o všetkých špinavostiach NAKA a mlčala aj vtedy, keď Mikulec napriek zákazu ÚVO kúpil jeden vrtuľník za 13 miliónov eur, namiesto dvoch za 15.

V závere svojho statusu nahnevaný predseda Smeru prezidentke radí: „Choďte robiť špeciálneho prokurátora a otvorene sa k svojim chúťkam priznajte a neskrývajte sa za funkciu hlavy štátu!“

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik