Iný názor? Máte dve možnosti - psychiatriu alebo väzenie!
14 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky za stranu SMER Marián Kéry sa na sociálnej sieti vracia k rokovaniu zahraničného výboru parlamentu, kde mal mať - ako píše - "ostrú výmenu názorov, hlavne s ministrom Káčerom a poslancom Osuským".

"Ak má poverený minister Rastislav Káčer pocit, že sa vytráca kontinuita v zahraničnej politike SR, tak je to hlavne vďaka tomu, že väčšinu rozhodnutí robí súčasná vláda takpovediac "na hulváta" bez rokovania s opozíciou alebo bez podpory širokej verejnosti." Píše poslanec Kéry. 

Porušovanie Ústavy SR

"Nemôžeme predsa súhlasiť s tým, ak vláda v demisii, ktorej ústava jasne zakazuje prijímať akékoľvek zásadné rozhodnutia v domácej a zahraničnej politike, len tak pošle na Ukrajinu naše jediné útočné stíhačky MiG-29, čím v podstate prijme zásadné rozhodnutie v zahraničnej politike a hrubo tým poruší Ústavu SR." 

Vyberte si - basa alebo psychiatria

"Ak ešte potom predstavitelia vlády začnú označovať ľudí, ktorí s ich rozhodnutiami nesúhlasia, že majú ísť buď do väzenia alebo na psychiatriu, tak sa nemôžu diviť tomu, že sa v spoločnosti vytráca konsenzus v zahraničnej politike, pretože sú to práve oni, kto ničí všetky rokmi zaužívané pravidlá a tradície v zahraničnej politike. Dodáva marián Kéry.

Zostrihové video z rokovania výboru

Progresívny kult osobnosti
Kult osobnosti je neprirodzené zveličovanie vlastností a zásluh jednotlivca. Uplatňoval sa v ranom období vývoja ľudstva, v súčasnosti i v nedávnej minulosti v diktátorských režimoch s nízkou vzdelanosťou a chýbajúcou politickou kultúrou más.... Čítať ďalej
14 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik