Boh nás ochraňuj! PS PRERAZILO VŠETKY DNÁ! Ako sa zachová Čaputová? (VIDEO)
30 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Progresívne Slovensko prerazilo všetky dná! Nová tvár PS Spišiak, totiž v rozhovore s novinárkou Tódovou prezradil, že progresívci chcú legalizovať drogy. Všetky! Nad tým iba opozícia spoločne krúti hlavou.

"Nová tvár PS Spišiak chce legalizovať drogy. Ak táto bruselsko-bratislavská partia nevidí, že ľuďom chýbajú potraviny a nie drogy, tak Boh ochraňuj Slovensko," skonštatoval na sociálnej sieti podpredseda Hlasu Matúš Šutaj Eštok a k svojmu statusu priložil hneď ako dôkaz video z rozhovoru. (Viď nižšie).

"Jaroslav Spišiak otvorene vyzýva k legalizácii všetkých drog. A teda logicky aj heroínu. Oni sa tí slniečkari reálne zbláznili. Vraj ak by sa tvrdé drogy povolili, zločinci by ich nemuseli protizákonne pašovať a policajti by mali viac času. A čo tak zrušiť trestný čin vraždy, vážené slniečka, veď keby polícia nemusela naháňať vrahov, tak by mala ešte viac času. A čo zrušiť trestný čin znásilnenia? Čo, pán Spišiak? Veď keď nebude trestný čin, tak bude pohoda, veď muži a ženy si môžu sami povedať, či sa im to páči alebo nie," pustil sa do bývalého policajného prezidenta aj smerák Ľuboš Blaha.

Opozičný poslanec sa pýta, ako takéto niečo môže exšéf policajtov vypustiť z úst? On nechápe, že tvrdé drogy sú zakázané, lebo ničia životy ľudí?, pýta sa.

"Ja chápem, že najväčšie hviezdy Progresívneho Slovenska ako Truban či Poliačik drogy užívali a radi sa tým chvália. Ale že sa Progresívne Slovensko ústami Spišiaka priamo prihlási k legalizácii všetkých drog, to je asi najväčší škandál slovenskej politiky za posledné roky. Nie, to nie je nejaká liberálna debatka o jednom jointe marihuany, toto je obhajoba tvrdých drog - toto je ohrozenie národnej bezpečnosti," pritvrdil Blaha.

PS je podľa podpredsedu Smeru najväčšm ohrozením Slovenska. A ak sa od tohto okamžite nedištancuje najznámejšia tvár PS-ka Čaputová, tak je tohto škandálu súčasťou. "Už stačilo liberálnych experimentov, už stačilo!"

Polícia je čoraz viac ZNEUŽÍVANÁ na ZASTRAŠOVANIE OPOZÍCIE!
Polícia SR opäť potvrdzuje, že je extrémne zneužívaná na mocenské zastrašovanie a represie voči opozícii. Skonštatoval to vo svojom statuse na sociálnej sieti historik a politický analytik Eduard Chmelár. Názor možného kandidáta na prezidenta vám... Čítať ďalej
30 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik