Hlas ľudu: Veronika spadla z oblakov– hľadá novinársku etiku
28 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Ona naozaj spadla. Ocitla sa oboma nohami na zemi a odrazu precitla. Až teraz odhalila pravdu, ktorú my, čo nie sme slepí a hluchí, dávno poznáme.

Veronika, to preto vznikli alternatívne médiá, lebo denníku N a podobným plátkom neveríme a nečítame ich. Čuduješ sa, že N-ko s Kostolným, Šimečkom st. a Leškom chvália mladého Šimečku a Progresívne Slovensko? Ty si naozaj žila v inom svete, alebo sa len tak hlúpo tváriš? Hádam si nemyslíš, že budú chváliť Fica a Smer! Čo si nevedela, že novinári rozhodujú  o tom, kto nám tu  bude vládnuť? Oni a ich mecenáši . Pri posledných voľbách im to akosi nevyšlo. Boli zaspatí ako ten ich ospevovaný Šimečka. Aj on  vyzerá ako neprebudený. Preto teraz nenechávajú nič na náhodu. Ako partnera mu vybrali Pelleho a Hlas. A tvarujú ho a modelujú, len aby sa páčil. Čo mali vybrať Smer a Fica?! Aj keď sa predral dopredu, predbehol Hlas, Smer pre nich nie je to pravé. To len národ, ľudia si ho želajú.  Kaviarenskí povaľači majú inakšie predstavy o živote. Sloboda a voľnosť, žiadny sociálny program, žiadne sociálne istoty.

Hľadáš novinársku etiku, Veronika? Nuž, hľadaj len, hľadaj! Aj keď sa ako budeš snažiť, novinársku etiku nenájdeš. Dávno sa vytratila. Ako lacný pitralon.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Zo srdca vám ďakujem, drahí učitelia!
Láskaví, prísni a trpezliví. Vstúpili nám do života, aby z nás urobili múdrych a dobrých ľudí. Aby nás naučili, že svet nie je len vydláždená cesta, že prekážky sú tu preto, aby sme ich prekonávali. Vedeli pochváliť, potrestať aj odpúšťať.... Čítať ďalej
28 | 03 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik