Andrej Danko: Keď mám nervy na Čaputovú, dám si čokoládu
28 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Aj politik je len obyčajný človek a práve preto má nárok, ako sa ľudovo hovorí „mať nervy“, na iného politika. Hoci by to hneď bola hlava štátu. Taká chvíľa rozhodne neobíde ani predsedu SNS Andreja Danka, ktorý sa podelil so svojim „liekom“ podelil vo videu.

Možno sa necháte inšpirovať. Danko si pred kamerou rozbaľuje liek, aby ho užil a vzápätí sa spokojne usmial. Nervy má Danko už nejaký čas na prezidentku, Zuzanu Čaputovú.

Pokoj, nie je to nič vážne

Ak ste sa nechali zmiasť názvom, tak buďte pokojní – Andrej Danko sa samozrejme z ničoho liečiť nemusí. No ak sa bude nútený takto liečiť do konca volebného obdobia Zuzany Čaputovej, možno z neho bude čokoholik. Pozor na to, pán predseda, ste predsa len vplyvný človek, tak ak zajtra zmizne z pultov čokoláda, bude to „na vaše triko“!

Screenshoty z videa | Andrej Danko sa lieči. Z nervov na prezidetku

Danko Čaputovej: Správajte sa ako prezidentka! (VIDEO)
Andrej Danko radí Košičanom, že by mohli Zuzane Čaputovej dohovoriť, nech vymenuje úradnícku vládu. Predseda SNS si však myslí, že tak neurobí, lebo to by „spôsobilo“ skorší termín volieb. A to zase nehrá do karát dočasnému premiérovi... Danko... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!