Danko Čaputovej: Správajte sa ako prezidentka! (VIDEO)
27 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Andrej Danko radí Košičanom, že by mohli Zuzane Čaputovej dohovoriť, nech vymenuje úradnícku vládu. Predseda SNS si však myslí, že tak neurobí, lebo to by „spôsobilo“ skorší termín volieb. A to zase nehrá do karát dočasnému premiérovi...

Danko pripomína, že Čaputovej, ktorá mienila zrušiť prezidentskú kanceláriu v Košiciach, by mali obyvatelia východu poradiť, aby pomohla Slovensku k skoršiemu termínu predčasnýh volieb. Prezidentka to však podľa Danka neurobí, lebo čaká na vyvozenie posledného vojenského majetku na Ukrajine, o čom sa už otvorene hovorí. Podľa Danka prezidentke skorší termín volieb nevyhovuje aj preto, lebo potrebuje získať väčšiu podporu pre „svoje“ Progresívne Slovensko, aj keď je prezidentkou Slovenskej republiky, čo doteraz nepochopila.

Košičania, dohovorte jej

„Možno by jej Košičania mohli povedať, aby konečne menovala úradnícku vládu. Nech sa prestane pretŕčať a nech pomôže Slovensku k predčasným parlamentným voľbám. Sulík jasne povedal, že by mohli byť aj v lete. Na čo čaká Čaputová? No na to, kým Heger na Ukrajinu vyvozí aj posledný vojenský majetok? Kým Slovensko padne na úplné dno?“kladie si rečnícke otázky Andrej Danko.

Neostane len pri migoch? Naď si už brúsi zuby na ďalší "VOJENSKÝ ŠROT" pre Ukrajinu!
Prezidentka Zuzana Čaputová pred desiatimi dňami skonštatovala, že Slovensko darovaním stíhačiek MiG-29 nateraz vyčerpalo vojenskú pomoc, ktorú bolo schopné Ukrajine poskytnúť. Zdá sa, že sa poriadne zmýlila! Najnovšie sa totiž zvažuje, že načrieme... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Ešte niečo máme

V armáde máme 30 tankov T-72, ktoré majú už 40 rokov, roky neboli modernizované a je na ne nedostatok náhradných dielov. Stále sú však bojaschopné, čiže nie sú vyradené, ako boli stíhačky MiG-29.  Naď samozrejme zvažuje, že aj tie darujeme Ukrajine. Podotkol však, že k ich presunu dôjde len v prípade, že dostaneme rovnaký počet moderných strojov zo Západu.

„Len za predpokladu, že dostaneme 30 tankov západnej výroby ako náhradu, kus za kus,“ povedal odvolaný minister obrany Naď.  

Ale späť k Dankovi

„Ak by si uvedomovala, že je prezidentkou SR, už by dávno pomáhala Slovákom, aby si mohli vybrať novú vládu. Jej na srdci leží len to, aby voľby vyhralo Progresívne Slovensko. Majú svoju mediálnu ochranu, svoje televízie, ako ste v nedeľu videli v Markíze a to všetko speje len k jednej veci. Čím horšie, tým je pre nich lepšie,“ myslí si Danko.

Zdroj: reprofoto RTVS | Zuzana Čaputová

Upozornite ju, že je prezidentka SR

„Takže, milí Košičania, utekajte za pani Čaputovou a jasne jej povedzte, nech konečne koná ako prezidentka SR, nech sa nespráva naduto, namyslene a nech nezneužíva svoju funkciu na pomoc iným štátom a iným záujmom. Je prezidentkou Slovenskej republiky. Žiaľ Bohu to nepochopila,“ uzatvára Danko výzvou obyvateľom metropoly východu.

Napísali o nás: Čaputová povedala pravdu o Ukrajine
Ria Novosti: Prezidentka Čaputová povedala, že vysychá morálna a materiálna podpora Kyjeva Ukrajinu na Slovensku podporuje stále menej ľudí, cituje slová prezidentky Zuzany Čaputovej ruská agentúra Ria Novosti. "Čo sa týka možnej vojenskej... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!