Rusko má tajnú zbraň?
27 | 03 | 2023 I Milan Laca

Rusko má zbrane schopné zničiť akéhokoľvek nepriateľa.

Tajomník ruskej bezpečnostnej rady Nikolaj Patrušev vyhlásil, že Ruská federácia má jedinečnú zbraň, ktorá dokáže „zničiť každého nepriateľa“. Zároveň zdôraznil, že Moskva nikoho nezastrašuje „vojenskou výhodou“.

Máme niečo...

"Rusko má moderné, unikátne zbrane, schopné zničiť akéhokoľvek protivníka, vrátane Spojených štátov, v prípade ohrozenia jeho existencie," vyhlásil Patrušev. „Rusko je trpezlivé a nikoho nezastrašuje svojou vojenskou prevahou". Američania sa, podľa neho, mylne domnievajú, že v prípade priameho konfliktu medzi Washingtonom a Moskvou po preventívnom údere Spojených štátov, Rusko nebude môcť vrátiť úder. Takýto názor označil za krátkozrakú a nebezpečnú hlúposť.

Lietadlá NATO už operujú na Fínsko-Ruskej hranici
Krátko po tom, ako vo štvrtok Fínsko podpísalo zákon o pripojení k NATO, vstúpilo do fínskeho vzdušného priestoru americké prieskumné lietadlo. Lietalo po fínsko-ruskej hranici so zvláštnym zameraním na Petrohrad, strategické ruské prístavné mesto.... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Už nedôverujeme

Komentoval tiež správy z médií, že v marci americký strategický bombardér B-52H Stratofortress vykonal simulovaný jadrový útok na Petrohrad. Dôvera západných politikov, že Spojené štáty môžu spustiť raketový útok ako prvé, je podľa neho „krátkozraká hlúposť a to veľmi nebezpečná“.

Nebezpečné lety

Za „nebezpečnú a krátkozrakú hlúposť“ označil tajomník Bezpečnostnej rady aj prelety amerických strategických bombardérov pri hraniciach Ruska a simulovanie raketových útokov na ciele v Ruskej federácii. Nedávno tiež vyhlásil, že nedávny let amerického bezpilotného lietadla MQ-9 Reaper nad Čiernym morom naznačuje, že Spojené štáty sú priamo zapojené do nepriateľských akcií proti Rusku.

Putinovo jadrové varovanie(VIDEO)
Spojené štáty reagovali na plány Ruska rozmiestniť jadrové zbrane v Bielorusku. Pentagon: Ruské rozmiestnenie taktických jadrových zbraní v Bielorusku nezmení pripravenosť jadrových síl USA. Nie sú dôvody Po oznámení ruských plánov, rozmiestniť... Čítať ďalej
26 | 03 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme