Trestné oznámenie na Čaputovú a vládu
26 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Začalo sa to celkom "nevinne", dišputami o potrebe bojových vrtuľníkov na Slovensku. Debata hostí v relácii Na telo Televízie Markíza však priniesla aj zásadnú informáciu.

Hosťami moderátora Michala Kovačiča v relácii boli predseda NR SR Boris Kollár a predseda SMERu-SD Robert Fico.

Závažná informácia znie takto

"Zajtra podávame trestné oznámenie na prezidentku Zuizanu Čaputovú a celú vládu pre podozrenie zo zneužívania právomocí verejnéhio číniteľa a porušovanie právomocí pri správe verejného majetku." Oznámil z relácie verejnosti Robert Fico.

Trestné oznámenie zjavne súvisí nielen s osudom slovenských stíhačiek, ale aj s ignorovaním faktu, že prezidentka i vláda v demisii prekračujú právomoci pri správe štátu, a to "v zásadných otázkach domácej i zahraničnej politiky" Slovenska.

"Čaputová? Politická katastrofa!" Komentuje publicista spoza Moravy
Za pomoci médií a dostatočného balíka peňazí je možné dnes dostať sa do akejkoľvek funkcie, spojenej s voľbami, prakticky komukoľvek. „Dôkazom sú tri a pol milióna voličov, ktorí vhodili do volebnej urny hlas bývalému kontrášovi,“ hovorí pre... Čítať ďalej
26 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik