Ľuboš Blaha sa baví na Veronike Remišovej: Chudinka zakomplexovaná!
26 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová (Za ľudí), perlila v Sobotných dialógoch, keď uviedla, že peniaze sa stihnú vyčerpať, ak po septembri neprídu babráci. Na jej vystúpenie reagoval na sociálnej sieti Telegram, Ľuboš Blaha (SMER - SSD): "Chudinka zakomplexovaná, alebo Veve rulez," uviedol okrem iného Blaha. 

Poverená ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) v politickej diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy uviedla, že čerpanie prostriedkov z plánu obnovy nebude ohrozené. Novela školského zákona v parlamente podľa nej prejde, keď sa uzavrú rokovania s SaS. Rovnako verí, že stihnú aj Rázsochy. Opozičný poslanec Ladislav Kamenický (Smer-SD) to ledva predýchal.

Remišová perlila v Sobotných dialógoch: Peniaze sa stihnú vyčerpať, ak po septembri neprídu babráci
Poverená ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) v politickej diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy uviedla, že čerpanie prostriedkov z plánu obnovy nebude ohrozené. Novela školského zákona v parlamente podľa nej prejde, keď sa uzavrú... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Remišová v sobotných dialógoch zase bavila, reakciu Ľuboša Blahu preberáme v plnom znení

Za ostatné dni človek mohol nadobudnúť dojem, že nič trápnejšie ako Klus v priľahlých galaxiách neexistuje, ale po dnešných Sobotných dialógoch je späť na tróne madam Remišová, gratulujeme 😂

1. Kde sa na ňu hrabe Klus. Keď jej dnes Laco Kamenický vytkol, že čerpajú eurofondy len na 65%, kým my sme vyčerpali na 97%, ona mu víťazoslávne skočila do reči, že pcha, nie na 97%, ale na 93% 🤦

2. Tým vlastne potvrdila, že táto vláda čerpá o zhruba 30% menej, ale je rozkošné, ako to našu Veroniku výborne pobavilo. A aká je na to pyšná. No nie je to milé?

3. Do konca roka baba musí vyčerpať 5 miliárd, čo sa nedá nijako stihnúť a ona sa rehlí ako lečo, že aký zlý je Smer, keď my sme vyčerpali takmer všetko - to nevymyslíš, to je Veronika.

4. A keď jej Laco Kamenický pripomenul, že nakúpila vešiaky za 120 eur (!) a sedačku za 8 tisíc (!), tak tam niečo bľabotala o Hlase a z nejakého čudného dôvodu - o Blahovi. Jej sa, chudinke zakomplexovanej, už o mne asi aj sníva.

5. Ja mám doma, rovnako ako každý normálny človek, sedačku za 200 a vešiak za pár euro, madam - tak tu láskavo prestaňte "blahovať" a za svoje zlodejiny vyvoďte zodpovednosť. 

6. Tak ako bol Popolvár najväčší na svete, tak vy ste papaláška najväčšia na svete. Sedačka za 8 litrov - prepánajána, vy nemáte kúska hanby?

7. Ale viete, čo je najhoršie. Že na Slovensku je extrémne zdražovanie, vláda protiústavne poslala stíhačky na Ukrajinu, podviedla národ s 900 miliónmi eur a ženie nás do vojny... A Jančkárová tam rieši sviečkovú.

8. Keď sa Remišová vracala pri eurofondoch niekam do praveku, len aby sa mohla vyhovárať, tak ju dosýta nechala vyrozprávať. Ešte tam aj Verča psychoticky škriekala, že "ticho"! 

9. Ale keď Laco Kamenický spomenul gigantický podvod so stíhačkami, tak ho Jančkárová prerušovala, že nech prestane a nech rešpektuje dramaturgiu - to je taká obludná manipulácia zo strany RTVS, že mediálna rada by mala okamžite začať správne konanie.

10. Ako je možné, že predstaviteľ opozície nemôže otvoriť tému stíhačiek, ktorá už druhý týždeň hýbe slovenskou politikou, ale Jančkárová si tam radšej hrkúta s Remišovou o nejakom logu jej grotesknej ministraničky. To čo je?

11. A keď Remišová ako vždy otvorene šíri hoaxy a Laco Kamenický sa jej jasne pýta, či vyčerpá alebo nevyčerpá 5 miliárd eurofondov za pár mesiacov, tak ho Jančkárová zahriakne, že on nie je moderátor. 

12. To sú také neuveriteľné diskusné fauly, že v normálnom médiu by Jančkárová nemohla sedieť ani na vrátnici. V BBC by dostala súdny zákaz priblíženia na 100 metrov.

13. Ale tu sa ideme tváriť, že pseudonovinárka, ktorá takto bezostyšne nadbieha vláde a systematicky utláča opozíciu, je najväčšiou hviezdou mediálneho neba - veď to je škandál.

14. Laco Kamenický dnes argumentačne obe dámy prevalcoval, ale ostáva veľkou tragédiou, že verejnoprávne médiá asistujú vládnym politikom v rozvracaní Slovenska. 

15. Slovensko padá na ústa a Jančkárová si nechá 30 sekúnd na tému zdražovania. Hlavne, že 10 minút rieši nejakého tragéda Klusa. Celé zle.

Zlou správou pre Slovensko je, že Remišová v Sobotných dialógoch opäť potvrdila, že Platón mal číru pravdu - raz nám budú vládnuť tí najhlúpejší z nás. Veronika rulez.

Voľby a "nápaditá" Veronika Remišová
Voľby a "nápaditá" Veronika Remišová
Zdroj: pixabay.com + koláž HD
Veronika Remišová, Ladislav Kamenický
Veronika Remišová, Ladislav Kamenický
screenshot TV Markíza
Remišová, Sulík
Remišová, Sulík
Facebook, Shutterstock, Dávid Grznár pre HD
Veronika Remišová
Veronika Remišová
Facebook, Pixabay, Shutterstock, Dávid Grznár pre HD
Veronika Remišová a Igor Matovič
Veronika Remišová a Igor Matovič
Zdroj: Facebook, Shutterstock, Dávid Grznár pre HD
Veronika Remišová/ Fotokoláž via FB. Autor dávid Grznár pre HD
Veronika Remišová
Veronika Remišová
Fotokoláž (via TASR)
Veronika Remišová to od Ľuboša Blahu opäť raz poriadne schytala. Zdroj: FB / Veronika Remišová
Veronika Remišová
Veronika Remišová
Zdroj: FB / Veronika Remišová
Veronika Remišová je podľa jej spolustraníkov na najlepšej ceste doviesť Za ľudí k rozpadu. Foto: TASR
Krúpa Remišová
Krúpa Remišová
Facebook, Shutterstock, Dávid Grznár pre HD
Voľby a "nápaditá" Veronika Remišová
Veronika Remišová, Ladislav Kamenický
Remišová, Sulík
Veronika Remišová
Veronika Remišová a Igor Matovič
Veronika Remišová
Veronika Remišová
Krúpa Remišová