Pozor! Z ministerstva vnútra vnútra posielajú uteráky! (VIDEO)
26 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Od vraždy Daniela Tupého uplynulo už takmer 20 rokov, stáva sa z nej politická téma, ktorú živí policajný prezident, opozícia aj koalícia.

Cez sociálne siete Denisa Saková obvinila policajného prezidenta z klamstva a hovorí, že to je na uterák. Pritom Hamran hovorí o taktike. Reakcia ministra Mikulca na seba nenechala dlho čakať a Sakovú poslal preč z politiky. A uterák hodiť do ringu by mala vraj ona.

Klame Hamran?

„V Hamranovom svete nemôžu politici povedať jedno krivé slovo na adresu polície. Ale policajný prezident si úplne legitímne robí tlačové besedy každý týždeň a na nich hodnotí výroky jednotlivých politikov. Tragikomicky vyznieva fakt, že na tlačovej besede povedal, že desať osôb zadržali a z toho osem prepustili. Po otázkach novinárov zistíme, že policajný prezident klame. Zadržali osem osôb a týchto osem osôb bez obvinenia prepustili. Až následne zadržali ďalšie dve osoby, ktorým stále plynie 48-hodinová lehota a preto sú v celách predbežného zadržania,“reaguje na tlačovú besedu Štefana Hamrana Saková a dodáva, že dúfa, že zadržanie ďalších dvoch osôb nemá za úlohu prekryť hanbu policajného prezidenta v tomto „cirkuse“, ako to sama nazvala.

Čo na to Hamran?

Hamran tvrdí, že spôsob komunikácie s verejnosťou je v tomto prípade súčasť taktiky vyšetrovania. Vyšetrovanie vraždy, ktorá osemnásť rokov traumatizovala Slovensko, ale vraj napreduje.

Hamran sa v prípade vyšetrovania vraždy Daniela Tupého obhajuje: NEJDE O ZLYHANIE, IDE O TAKTIKU! (VIDEO)
Len dva dni uplynuli, odkedy sa verejnosť dozvedela, že polícia po 18 rokoch dosiahla posun v prípade medializovanej vraždy študenta Daniela Tupého. Informovali o zadržaní až ôsmich podozrivých. Dnes ráno nastal zvrat! Všetkých ôsmich podozrivých... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Vyháňa ju z politiky

„Pani Saková, v prípade vraždy Daniela Tupého došlo k obvineniu, tak sa berte z politiky preč. Ako ministerka ste neurobili pre ľudí v rezorte vnútra vôbec nič a ako poslankyňa tiež stojíte za málo. Včera ste vyzývali prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana, aby sa vzdal funkcie. Jasne sa teraz ukázalo, že ste odborne nemali na to, aby ste viedli ministerstvo vnútra,“odkázal Denise Sakovej minister vnútra Roman Mikulec na sociálnej sieti.

Posiea jej uterák

„V prípade vraždy Daniela Tupého včera vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry obvinil osobu JUDr. A. P. z trestného činu vraždy. Vážená pani poslankyňa, došlo k obvineniu a vykonávajú sa ďalšie procesné úkony. Ako bývalá ministerka vnútra by ste iste mali vedieť, že orgány činné v trestnom konaní treba nechať pracovať,“upozorňuje Sakovú minister vnútra a dodáva, že toto je na uterák.

Rýchla správa: Polícia žiada väzbu pre advokáta Adama P. obvineného z vraždy D. Tupého
Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) podal prokurátorovi podnet na väzobné stíhanie advokáta Adama P. obvineného z vraždy Daniela Tupého. TASR o tom informoval vedúci oddelenia komunikácie Prezídia Policajného zboru Michal... Čítať ďalej
24 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik