Hlas ľudu: Fico sa raduje, Blaha plače a Remišová má nervy v kýbli
24 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

"Fico sa raduje, Blaha plače a Remišová má nervy v kýbli," Hlas ľudu, pre Hlavný denník.

A možno sa Robo neraduje a Ľuboš neplače Možno si to chlapci pri každodenných starostiach ani nevšimli. Ale dôvod na to majú. Môže za to žena. Jedna a tá istá žena. Áno, je to Remišová. Všetko nám bude jasné, keď si pozrieme jej krátky status.

„Vraj Hlas nie je Smer? Je. Dokonca je horší. Odstavenie kohútikov ich oligarchom a zatrhnutie zlatých padákov pre poskokov mi vracajú tak odpornou kampaňou, že Blaha zo Smeru bledne závisťou. Nevadí, biznis krídlo Smeru dostáva rovnakú odpoveď: Žiadne kšefty smerohlasu u mňa na ministerstve nie sú a ani nebudú. Bodka, “ takto rázne sa vyjadrila Veronika.

Čo sa s ňou porobilo, že Smer si to u nej polepšil

Už zabudla na to, ako hnusne smeráci ziapali na tribúnach? Zabudla, ako urážali prezidentku?  Ako urážali novinárku? Asi áno,  keď hovorí, že Smer už nie je najhorší. Ba dokonca aj ten  vulgárny Blaha môže politikom Hlasu len ticho závidieť. Kam sa na nich hrabe! A pritom Pelle hovorí, že Hlas bude robiť slušnú politiku. Ďakujem pekne za takú slušnosť!

Predstavme si, že Smer predsa len číta Veronikine statusy a reaguje

Na Súmračnej  strieľa šampanské. Všetci sa tešia, len Blaha na Ficovom pleci plače, že nie, to sa nemalo stať, aby ho Dorčák s Rašim predbehli. On chcel byť prvý.  „Neplač, Ľuboš, neplač, nesmieš závidieť, pritvrdiť musíš,“ utešuje ho Robo.

Niekto sa raduje, niekto plače a niekto je s nervami v kýbli, napríklad Veronika

Keby išlo len o politický boj, to by ešte prijala. Ale tu už ide o osobnú pomstu a posadnutosť Rašiho poskoka. Ona to tak nenechá. Musí na vláde navrhnúť, aby v parlamente zamestnali exorcistu. Nech vyženie z Dorčáka toho diabla. Videá, ktoré tri roky proti nej zverejňuje, sú číre klamstvá. Kedy ona pochybila? Že nespustila eurofondové projekty? No bože, a Raši nikdy nezlyhal? Ten nech radšej drží hubu. Vie ona, do akého bordelu prišla.

A ten jeho poskok Dorčák všade musí strkať ten svoj zvedavý raťafák

Že mu ho myši v spánku neobžerú! Vraj kupuje predražený nábytok. Dokonca ju podozrieva, že  tieto nákupy šije na mieru konkrétnym firmám. Ako šije? Čo šije? Čo je ona krajčírka? Ona je ministerka. Ona nešije, ona ministruje! Ona si luxusný rokovací stôl  zaslúži. Aj drahú sedačku. Čo sa má po ťažkej práci vyvaliť na tvrdú stoličku?! Ešte by si zlatú žilu vysedela. Prečo by  jej to mali závidieť?! A drahé vešiaky? Ako by to vyzeralo zavesiť si drahý kabát na lacný vešiak, veď ten vešiak by sa musel od hanby prepadnúť. A napokon, Hlas by jej mal ruky bozkávať za to, že mu pripravuje luxusnú kanceláriu. Raši sa už sa nevie dočkať, kedy ju tam vystrieda.

Nenávisť, ktorú voči nej šíria cielene a organizovane, zasahuje aj jej rodinu a maloleté deti

Musia čeliť vyhrážkam a vulgárnym útokom. „Na takejto primitívnej úrovni to nerobí ani Robert Fico, a to už je čo povedať,“ hovorí Remišová a pokračuje: „Preto na Rašiho poskokov podávam trestné oznámenie. Svoju rodinu budem chrániť. Politika je jedna vec, chorá posadnutosť pomstou už vec druhá. Je hanba, že Pellegrini a Raši takéto praktiky schvaľujú a podnecujú. Celá vec sa ale dostala do roviny takých odporných útokov, že na Rašiho a jeho ľudí ďalej nebudem reagovať. Jeho spôsoby a spôsoby strany Hlas už do slušnej spoločnosti nepatria.”

Či v stupňujúcej volebnej kampani bude mať tú silu a dané slovo dodrží, ukáže až čas.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik