Obrovský ZVRAT v prípade podozrivých z vraždy Daniela Tupého
23 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Len dva dni uplynuli, odkedy sa verejnosť dozvedela, že polícia po 18 rokoch dosiahla posun v prípade medializovanej vraždy študenta Daniela Tupého. Informovali o zadržaní až ôsmich podozrivých. Dnes ráno nastal zvrat!

O tom, že všetkých ôsmich podozrivých prepustili, píše portál TV Markíza. Podľa televízie nie sú však len mimo väzby, ale dokonca nie sú ani obvinení. Polícia však pracuje na prípade aj naďalej.

FOTO TASR - Pavol Zachar

Uplynula zákonná lehota

Prečo sú všetci ôsmi podozriví mimo policajnej cely? Na toto dáva odpoveď samotný zákon, ktorý uvádza 48-hodinovú lehoty, dokedy sa mal vyšetrovateľ NAKA uzniesť v nejakom obvinení a rozhodnúť koho prepustí a koho obviní.

Policajti sú presvedčení, že medzi zadržanými osobami boli jedinci, ktorí sa v čase vraždy nachádzali na Tyršovom nábreží. Medzi podozrivými sa objavuje viacero mien z neonacistického prostredia.

Radačovský varuje pred DIABOLSKÝM PLÁNOM EÚ
Europoslanec Miroslav Radačovský (Slovenský Patriot) upozornil na dokument o dohode a oznámenia Európskej obrannej agentúry (UDA) zo sídlom v Bruseli z pondelka tohto týždňa. Sedemnásť členských štátov, vrátane Slovenska, totiž podpísalo dohodu o... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik