Nechutný (po)klus na krátke trate
24 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Niekedy býva kariérny pád rýchlejší ako kariérny postup. A hanba väčšia ako morový stĺp. Prípad Martina Klusa nie je iný. Lenže, nie je to iba maslo na Klusovej hlave. Tá hanba má viac mien.

Zrada sa zvykne nevyplácať. V spore Matoviča so Sulíkom stavil Klus na stranu, kde to vyzeralo s kariérnym postupom rýchlejšie. Poďme od Sulíka preč, podporujme Matoviča a ním vtedy riadenú koalíciu a uvidí sa. Teda, uvidelo sa. Pekný flek (ešte za Sulíka) na ministerstve zahraničných vecí a po jeho odchode z koalície za podporu pri hlasovaní v parlamente lístok do Bruselu. Nelojálnosť Sulíkovi a naopak, loajalita Matovičovi vyzerala byť zlatou baňou. Lenže, toto platí iba vnútri hraníc Slovenska.

Hanba, hanba a ešte raz hanba

A k nej zas lži. Vraj, to Sulík zapríčinil, že Klus v Bruseli neprešiel ani jediným hlasom. Vieme, kto to asi vymyslel. A prišla večer aj reakcia na lži, ktoré sa na Slovensku vydávajú za pravdu úplne bežne. Český europoslanec z výboru na kontrolu rozpočtu Europarlamentu Mikuláš Peksa na Twitteri najnovšie napísal: "Vážený Martin Klus,nerobte z nás bábky pána Sulíka Richarda! Prítomní poslanci Pirátov a Zelených hlasovali proti Vašej nominácii kvôli chýbajúcemu výberovému konaniu na úrovni slovenskej vlády a nedostatočnej kvalifikácii v oblasti auditu verejných financií."

A nech si to Hegerova vláda a aj prezidentka vyžerú!

Hanba ako trám. Hej. Za hranicami Slovenska. U nás bežná prax "protikorupčnej" moci. A prezidentka to už nijak nezaretušuje žiadosťou, aby vláda stiahla Klusovu nomináciu. Kúsok od Bratislavy, za hranicami, totiž na rozdiel od Slovenska funguje civilizovaná demokracia. Ale aj historická pamäť.

To je rýchlosť! Prvé štyri stíhačky MiG-29 sú už na Ukrajine
Kiežby sa takej raketovej pomoci dostalo ľuďom! Prvé štyri stíhacie lietadlá MiG-29 sú už na Ukrajine. Presun realizovali ukrajinskí piloti za pomoci slovenských vzdušných síl, ukrajinského personálu a ďalších zložiek, ktoré zabezpečovali... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik