"Robí si tu debilka pred celým národom"
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"To je jediné, čo majú súčasní odvolaní ministri a ich poskoci v parlamente urobiť!" Sucho konštatuje na sociálnej sieti poslanec NR SR za Republiku Milan Mazurek.

"Arogancia predstaviteľov odvolanej vládnej moci presahuje všetky pomyselné medze a odovzdanie našich stíhačiek v rozpore s Ústavou bolo poslednou kvapkou do pohára trpezlivosti Slovenského národa.

Hegerovi babráci a tento klaun samotný urážajú ľudí každým ďalším dňom ich "vládnej" existencie. Pohŕdajú celým národom, ťahajú ho do vojny a zbedačujú Slovensko svojou doneba volajúcou neschopnosťou." Píše Milan Mazurek

Takéto je jednoduché riešenie

"Priniesli sme preto návrh novely Ústavy, ktorý by znemožnil opakovanie tohto šialenstva. Po vyslovení nedôvery vláde v parlamente by museli byť predčasné voľby vyhlásené do 14-tich dní a všetky kompetencie takejto odvolanej vlády by sa oklieštili na absolútne minimum." Píše mazurek v statuse na sociálnej sieti.

A pozrite si k téme vystúpenie Milana Mazureka v parlamente, stojí za to!

Bude to kvílenia, kriku, rachotu
SMER - SD usporiadal tlačovú besedu s témou "predkladáme zásadné dôkazy o tom, že kriminalizáciu opozície pripravil Matovič s novinármi.". Vysielal ju na svojom profile cez sociálnu sieť. "Bude to kvílenia, kriku, rachotu a aj možno obvinení na... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme