Bude to kvílenia, kriku, rachotu
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

SMER - SD usporiadal tlačovú besedu s témou "predkladáme zásadné dôkazy o tom, že kriminalizáciu opozície pripravil Matovič s novinármi.". Vysielal ju na svojom profile cez sociálnu sieť.

"Bude to kvílenia, kriku, rachotu a aj možno obvinení na našu adresu" povedal v úvode Robert Fico.

Charakterizoval súčasnú sitáciu a na základe - podľa neho - aj dostatku faktických informácií povedal, že "nám sa podarilo doslova rozbiť obraz, ktorý vytvárali médiá a matovič o nejakej "skorumpovanej mafii".

Pre právnu čistotu tejto informácie zverejňujeme link na tlačovú besedu SMERu-SD, aby jej prepisom nedošlo k prípadnej faktografickej chybe zo strany redakcie HD. (Mmajte strpenie, úvodná zvučka trvá pár desiatok sekúnd.)

Poverený veliteľ Zemegule nepochybuje
V týchto dňoch sa na Lešti koná tradičné mnohonárodné cvičenie, ktoré má za úlohu zdokonaliť koordináciu síl NATO v prípade napadnutia z vonku. Naď (Demokrati) nepochybuje, kto by mal byť tým agresorom – vidí ho v Ruskej federácii. Poverený... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme