Hlas ľudu: Fico ide ako stíhačka, hovorí aj o komunistickom riešení
22 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Smer SSD sa v súvislosti so zdražovaním nemôže pozerať na nečinnosť vlády. Predseda Fico hovorí, že Samuel je stratený, nikto ho nepozná, nikto o ňom nič nevie. Heger je stratený, asi sa hrá s náhradnými súčiastkami na Migy. Remišová kupuje predražené vešiaky a sedačky do svojej luxusnej kancelárie. A eštebák Budaj rieši poistenie budov v Banskej Štiavnici.

Len problémy ľudí nikto nerieši.

Ak bude pokračovať zdražovanie, budúca vláda bude mať ťažkú robotu. Smer, ktorý má ambíciu vyhrať voľby a byť vo  vláde, už teraz chce riešiť situáciu so zdražovaním. Na budúci týždeň chce na úrovni podpredsedu národnej rady Juraja Blanára zvolať pracovné stretnutie so všetkými, ktorí majú do toho čo povedať.

„Stretnutie zvolávame s veľkou úctou a rešpektom a budeme čakať diskusiu, ktorá prinesie riešenia. Pokiaľ neprídu, tak potom ich čaká komunistické riešenie,“ povedal Fico.

Na tlačovku Smeru reagoval vo včerajšej Téme dňa aj moderátor Peter Bielik. Zvlášť ho zaujali Ficove slová o komunistickom riešení, ktorým ani on, ani jeho hostia nerozumeli. Čudujem sa múdremu Bielikovi, že tomu nerozumel. Keď vieme, že komunisti vládli tvrdou rukou a nariadeniami, potom nebolo o čom.

V poslednom statuse to Fico povedal jasne a zrozumiteľne: DÁVAME REŤAZCOM NA VÝBER, BUĎ SA NÁJDE DOHODA ALEBO NASTÚPI TVRDÁ RUKA ŠTÁTU, KTORÁ SA UŽ NEBUDE PÝTAŤ!

A ešte čosi, pán Bielik! Pri slove komunizmus si Blaha nemädlil ruky, stále ich držal v jednej polohe. Je pravda, že sa pritom usmieval, ale to sa zasmiali všetci. Keď každý kope, prečo by ste si vy nekopli do Smeru, všakáno! Pozrite si záznam a nešírte hoaxy!

Arogantné, cynické, neakceptovateľné!
„Dávame reťazcom na výber, buď sa nájde dohoda alebo nastúpi tvrdá ruka štátu, ktorá sa už nebude pýtať!“ rezolútne varuje Robert Fico na sociálnej sieti. „Štát musí strážiť, aby bol vzťah medzi prvovýrobcami potravín, reťazcami a občanmi zdravý a... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik