D-1 je (takmer) neprejazdná
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Na D1 smerom do Bratislavy sa prevrátil kamión, dopravu odkláňajú - informuje TA SR

Na diaľnici D1 smerom do Bratislavy, na kilometri 31, sa prevrátil kamión. Blokované sú všetky tri jazdné pruhy, kamión zároveň zasahuje aj do ľavého jazdného pruhu v protismere. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"K zraneniu osôb nedošlo. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania," približuje polícia.
Polícia dopravu v smere do Bratislavy odkláňa cez Voderady. V opačnom smere, teda z Bratislavy do Trnavy, odporúča využiť cestu cez Senec. Vodičov zároveň žiada, aby rešpektovali pokyny dopravných policajtov.

Polícia prichádza s poukázaním na ďaľší "naratív"
Polícia upozorňuje na ďalší "naratív", tentoraz o možnom sfalšovaní volieb. Text, ktorý uverejňujeme bez redakčnej úpravy, uverejnila Polícia SR na svojom profile na sociálnej sieti. Policajný zbor vo svojej výročnej správe o dezinformáciách na... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Polícia upozorňuje na ďalší "naratív", tentoraz o možnom sfalšovaní volieb. Text, ktorý uverejňujeme bez redakčnej úpravy, uverejnila Polícia SR na svojom profile na sociálnej sieti.