Heger povedal, kedy odídu Migy na Ukrajinu
21 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Dodávka slovenských stíhačiek Ukrajine sa udeje v priebehu najbližších týždňov. Bez ďalších detailov to v diskusnej relácii Na telo Plus TV Markíza uviedol dočasne poverený predseda vlády SR Eduard Heger.

V prípade vojenskej kompenzácie za dodávku slovenských stíhačiek nekonkretizoval, o aký vojenský materiál pôjde, čaká sa podľa neho na autorizáciu zverejnenia z americkej strany. Zdôraznil, že to bude technika, ktorú budú vedieť slovenské ozbrojené sily využívať. Na otázku, či by bola slovenská strana rada, ak by USA ponúkli vrtuľníky, Heger uviedol, že určite áno.

USA vypracovalo výročnú správu s OSTROU kritikou pre Slovensko! TOTO im prekáža
Tak toto ich trápi? Správa USA o ľudských právach na Slovensku upozorňuje na viacero nedostatkov. Takto nás vidia Američania. Na „izolované prípady“ korupcie vo vysokej politike, ale aj na násilie či nenávistné prejavy voči Rómom a národnostným či... Čítať ďalej
21 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme