Trump označil USA za krajinu v úpadku
20 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Bývalý americký prezident Donald Trump tvrdí, že jeho krajina upadá

Spojené štáty sú v úpadku a už neurčujú svetové štandardy, uviedol bývalý americký prezident Donald Trump na svojej sociálnej sieti Truth Social.

"Čína, Rusko, Irán , Severná Kórea a ďalšie menej priateľské krajiny sú zaneprázdnené rozdeľovaním sveta, zatiaľ čo naše kedysi veľké USA sedia a pozerajú sa. Sme upadajúca krajina s otvorenými hranicami, falošnými voľbami a hroznou ekonomikou prešpikovanou infláciou.Už neurčujeme štandard, štandard určuje nás.“ napísal.

Biden sa len prizerá a nerobí nič

Zároveň, ako poznamenal bývalý šéf Bieleho domu, Joe Biden nerobí nič, aby problém vyriešil.

Trump opakovane kritizoval súčasné americké úrady. Minulý týždeň tak obvinil administratívu Bieleho domu z presadzovania zahraničnej politiky, ktorá „tlačila Rusko priamo do rúk Číny“. Bývalý americký prezident tiež kritizoval Bidena za to, že umožnil konflikt na Ukrajine , ktorý riskuje "eskaláciu do tretej svetovej vojny".

Umelou inteligenciou k vygumovaniu tej prirodzenej, zdar!
Slovné spojenie "umelá inteligencia" sa stalo hymnusom mainstreamu. Nie však iba tak, náhodou, z titulu akejsi "spravodajskej aktuálnosti". Hlavný mediálny informačný prúd takmer v každom druhom texte vynáša umelú inteligenciu priam do neba.... Čítať ďalej
20 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik