Kremnica: Mestským policajtom sa podarilo zachrániť dva ľudské životy
20 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Príslušníci Mestskej polície v Kremnici zachránili v uplynulých dňoch dva ľudské životy. Pomôcť sa im podarilo mužovi v bezvedomí i žene, ktorá chcela spáchať samovraždu. Na svojej oficiálnej webovej stránke o tom informuje samospráva.

V prvom prípade mestskí policajti kontrolovali muža, ktorého jeho susedia už dlhšie nevideli vychádzať z domu. Keďže muž neotváral a pre podozrenie, že občan môže mať vážne zdravotné problémy, vnikli mestskí policajti do bytu násilím. "Muža našli v bezvedomí a okamžite volali rýchlu zdravotnícku pomoc, ktorá pacienta vo vážnom zdravotnom stave previezla do nemocnice," priblížilo mesto.

V druhom prípade mestskí policajti pomáhali žene, ktorá chcela na železničnej stanici v Kremnici spáchať samovraždu. "V takýchto prípadoch treba postupovať veľmi citlivo a empaticky. Po dlhom rozhovore so ženou sa nám podarilo zvrátiť jej rozhodnutie," uviedol náčelník mestskej polície Roman Brhlík s tým, že ženu si do opatery prevzali odborníci.

Slovenský Pozemkový fond je v úzkych: Podozrenia z korupcie v OĽaNO!
Ministerstvo pôdohospodárstva dáva od prípadu ruky preč. Pôda pod nominantmi OĽaNO v Slovenskom pozemkovom fonde (SPF) je v plameňoch. Fond čelí obvineniam z tunelovania, korupcie, či dokonca amaterizmu. Kameňom úrazu má byť nadmerný počet... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik