Ako si Boris Kollár "natoto" do úst
19 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Odvolaná vláda bez kompetencií rozhodla. Podľa mediálnych správ jednomyseľne, každý člen bol za." Konštatuje na sociálnej sieti za Republiku Marek Kurta.

"Takže nad Ukrajinou budú lietať slovenské vyradené a nefunkčné stíhačky, tak to predsa tvrdil Heger. Zo šrotu sa už v Mukačeve odrazu stane plnohodnotný stroj." Čuduje sa nad náhlou bojaschopnosťou vraj šrotu Marek Kurta.

A teraz trefa

"Nejde však o to. Ešte včera večer Boris Kollár povedal, že "my sme odvolaná vláda, my môžeme maximálne kúriť a svietiť". A dnes odovzdávajú štátny majetok a zaťahujú krajinu do vojny.

Nemajú žiadne právo o tom rozhodovať a pevne verím, že o celom tom ich vládnutí bude rozhodovať čoskoro aj súd. Musia niesť za všetko zodpovednosť." Vyjadruje svoje presvedčenie Marek Kurta za Republiku.

OBROVSKÁ SYSTÉMOVÁ CHYBA! Upozornil Jozef Mihál, expert na dane a odvody
Toto predsa len nedomysleli. Rodičia môžu prísť o daňový bonus v jednom prípade a absolútne bez vlastného pričinenia. Na túto skutočnosť upozornil na sociálnej sieti expert na dane a odvody Jozef Mihál. "Bude čo po Igorovi opravovať," zdôraznil... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik