"Pán prezident" Rizman: Vedeli ste, že má exmanželku a syna? (GALÉRIA)
18 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Kým sa dali dokopy v súkromí, spojili ich pracovne rovnaké záujmy. Zuzana Čaputová tvorí s Jurajom Rizmanom pár už niekoľko rokov. Kým Čaputovej potomstvo je mediálne známe, dcéra Emma je prezentovaná ako nádejná modelka, tvár druhej dcéry tiež nie je neznáma, Juraj Rizman má so svojou ex syna.

Pár tvoria Čaputová s Rizmanom oficiálne od mája 2020 a Pluska už vtedy kontaktovala Rizmanovu ex, pani Ľubicu. Hoci verejne sa oslovovali romanticky, niekde to predsa len škrípalo. Rizman pred tým, ako svoj vzťah s Čaputovou oficiálne oznámili, robil jej poradcu. Po pohrebe kráľovnej Alžbety II. z neho však v Británii urobili nášho prezidenta.

FB Anna Belousovová
Zuzana Čaputová s priateľom Jurajom Rizmanom / Instagram (@juraj_rizman_sk)
Prezidentka Zuzana Čaputová tvorí pár s Jurajom Rizmanom. Ich prvý spoločný záber na verejnosti. Zdroj foto: Facebook (Zuzana Čaputová)
Zdroj: FB / Zuzana Čaputová
Juraj Rizman
Juraj Rizman
Zdroj: Facebook J. Rizman
Zdroj: screenshot Facebook
Facebook@All4Ukraine - Pomoc Ukrajine
Emma Čaputová. Zdroj: FB / Petra Toth
Juraj Rizman
Nekomentovala

Keď sa Čaputová s Rizmanom rozhodli zverejniť svoj vzťah, pani Ľubica Rizmanová pre Plusku na otázku, ako tento vzťah vníma, reagovala len veľmi stroho.

„Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“odbila Plusku Rizmanová, ktorá bola za Rizmana vydatá minimálne desať rokov. V januári 2013 sa im narodil syn Juraj.

Kde bol problém

Hoci Rizman manželku oslovoval „piškótka“, či „miláčik“, niekde to zrejme škrípalo. Pluska píše, že problémom mohli byť peniaze, hoci pani Rizmanová si na „drahé handry“ veľmi nepotrpela. A tak hoci mali rovnaké záujmy, šli „od seba“.

MIMORIADNE: Prezidentka Čaputová má nového muža
Dlhoročná spolupráca v občianskom združení Via iuris a neskôr aj v prezidentskom paláci vyústila do spoločného vťahu prezidentky Zuzany Čaputovej a jej novej lásky. Správu priniesol portál Topky.sk. Čítať ďalej
24 | 05 | 2020 | Gabriel Matta

Z poradcu partner

"Áno, sme spolu. Je to veľmi osobné, a preto, ak dovolíte, viac sa k tomu vyjadrovať nebudem," povedal pre Topky Rizman v máji 2020. Dovtedy ho verejnosť poznala ako „grinpísackeho“ aktivistu, zamestnaného ako prezidentkin poradca. Po tom, ako svoj vzťah „zoficiálnili“ dal v prezidentskom paláci výpoveď.

„Povýšil“ na prezidenta

Rizman bol nedobrovoľne, no celosvetovo po účasti na pohrebe britskej kráľovnej Alžbety II. označený za prezidenta Slovenskej republiky.

„Svoju úctu zosnulej kráľovnej Alžbete II. prišiel vzdať aj prezident Slovenska Juraj Rizman,“ uviedla agentúra AP. Ťažko povedať, či sa omyl stal pri zápise hostí, alebo sa „pomýlil“ niekto z renomovanej tlačovej agentúry, na Slovensku to však pochopiteľne dosť rezonovalo.

Slováci reagujú na trapas: Prebehol palácový prevrat?
Od prvej informácie o tom, že Slovensko podľa agentúry AP nemá prezidentku Zuzanu Čaputovú, ale prezidenta Juraja Rizmana, prebehli možno dve hodiny a sociálne siete zaplavili rôzne rozhorčené a viac či menej vtipné reakcie. Prinášame ich. Anna... Čítať ďalej
19 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik