Farkašovský: Nula bola, je a vždy bude iba Nula
18 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Nič nie je tragikomickejšie ako keď Nula uverí vlastnej dôležitosti. A nuly na slovenskom politickom nebi zrazu zažiarili ako kométa, myslí si dlhoročný moderátor a politik Karol Farkašovský (SNS). Zoberme si takých „Demokratov“. Vznikli skoro potajme, z večera na ráno. Z nulovej výbavy, nulovej legitimity, nulovej preferencie a nulovej potreby, dodáva vo svojom komentári na sociálnej sieti.

Nula bola, je a vždy bude iba Nula. Napriek tomu sú nuly, ktoré sa dokážu pretancovať z matematiky do politiky. Najmä u nás. Ten slovenský politický Let´s dance dokáže aj nulu presvedčiť, že je puding. Že je dôležitá.

Zoberme si takých „Demokratov“. Vznikli skoro potajme, z večera na ráno. Z nulovej výbavy, nulovej legitimity, nulovej preferencie a nulovej potreby. Ako slamka nádeje pre topiacich sa mocipánov.

Lenže nuly na slovenskom politickom nebi zrazu zažiarili ako kométa. Po sotva dvoch dňoch im servilný prieskum nameral „omračujúcich“ 4,8 % preferencií. Koho ? Nevieme.

To už zamávalo aj s odvážnym bohatierom Igorom. Ten sa vybral k „vrieskajúcim michalovským paviánom“, aby sa pred svojimi starostlivo vybranými a dovezenými sympatizantmi na východe zviditeľnil, dokázal odvahu a pribrzdil rodiacu sa kométu.

No nepomohlo. A nepomohlo ani tradičné blúznenie o návrate mafie. Pravdou je, že najviac utrpel jeho parlamentný košiar „obyčajných ľudí a náhodných okoloidúcich“, ktorý sa mu riadne scvrkol.

Odišli mu 4 kusy „ministerských núl“. S takmer nulovou dôverou slovenských občanov. Ak prirátame ešte trojjediného dočasného premiéra, tak ich máme na jednej kope až sedem.

foto: FB/Karol Farkašovský

Najzaujímavejšie je ako všetci svorne uverili v samých seba. A nič nie je tragikomickejšie ako keď Nula uverí vlastnej dôležitosti.

Nula dostáva v živote užitočný a zmysluplný význam až vtedy, keď vedľa seba postavíte dve – 00.

Vieme akú naliehavú potrebu symbolizuje toto označenie. Preto pri voľbách zvažujme hodnotu politickej nafúknutej nuly. Porovnajme ju s hodnotou múdrosti, vzdelania a praktických skúseností s profesionálnym riadením štátu. Dobre zvážme kto je skutočne pro - slovenský.

Nepodľahnime bláznivému marketingu súčasných núl, ktorých je veľa. S našou dôverou narábajme rozumne. Nespláchnime ju do záchoda a žumpy – „aby bola ďalšia sranda“.

Tej už stačilo...a vrchovato.

Nielen Čaputová s Pavlom, ale aj Heger a celá vláda pôjde možno na Ukrajinu!
Dočasne poverený premiér Eduard Heger zvažuje, že na Ukrajinu by šiel s dočasne povereným ministrom obrany Jaroslavom Naďom a ďalšími členmi vlády. Uviedol to počas piatkového livestreamu strany Demokrati na sociálnej sieti. Ktovie, možno sa tam... Čítať ďalej
18 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik