Kanadský transgender atlét prepisuje ženské rekordy v behu
16 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Si neúspešný športovec a veľmi túžiš po tom, aby si stál na stupienku víťazov, zarábal peniaze a dostával ceny? Podobne ako v plávaní, aj v atletike už jeden šikovný pán v Kanade zistil, že dnešná absurdná doba praje odvážnym a vyhlásil, že je žena. Teraz vyhráva jednu bežeckú súťaž za druhou. A všetci mlčia, pretože kto sa ozve, ten je „nenávistník“.

50-ročný atlét (!), ktorý si dnes hovorí Tiffany Newell vyhral prvé miesto v halovej súťaži žien, ktorá sa nedávno konala v Toronte a toto víťazstvo bolo len ďalším v rade odo dňa, kedy sa vyhlásil za ženu. Momentálne Tiffany prekonáva ženské rekordy v behu a zbiera jednu cenu za druhou, pričom zmenu pohlavia podstúpil pred šiestimi rokmi a súťažiť so ženami začal v roku 2020.

Narastajúce obavy?

Po správach o poslednom víťazstve tohto transgender športovca však dnes existujú obavy, že vytvorí rekordy, ktoré už nikdy žiadna biologická žena neprekoná a to z jednoduchého dôvodu. Stavba tela ženy a muža je natoľko rozdielna, že rekord, ktorý v behu vytvorí biologický muž, ostáva skrátka pre biologickú ženu nedosiahnuteľný. Jeden zo ženských národných rekordov v behu napríklad športovec prekonal až o šesť sekúnd a vynieslo mu to dokonca titul Športovec mesiaca.

NEUVERÍTE! V USA získal cenu Odvážna žena, biologický muž
Zdravý rozum, dovidenia! V USA získal najvyššie ocenenie pre ženy, ktoré preukážu výnimočnú odvahu, hrdinstvo a vodcovské schopnosti – biologický muž. Nelogické? To je úplne jedno Keď môžu muži vyhrávať súťaže v rýdzo ženských športoch a... Čítať ďalej
15 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Atletické federácie mlčia

Podobné udalosti sledujeme všade tam, kde so ženami súťažia transgenderi, pretože aj po podstúpení hormonálnej terapie sú ich fyzické výkony neporovnateľné s výkonmi žien.„Je to fraška a každý to vie, ale priveľa ľudí mlčí, sú jednoducho pokrytci. Mala by sa chrániť integrita športu, ale ak sa to nerobí, tak rezignujete,“ reagujú ľudia na sociálnych sieťach. A oficiálne atletické federácie stále mlčia.

V plávaní sa po mnohých sťažnostiach športovkýň už isté zmeny zaviedli, ale môžeme povedať, že ide len o zmeny „kozmetické“. So ženami už nemôžu plávať „ženy“, ktoré zažili pubertu ako biologickí muži a aby sa vyhli problémom s LGBT loby, vytvorili radšej špeciálnu „otvorenú“ kategóriu pre transgender plavcov.

Toto však v atletike Tiffany Newell rázne odmietol a trvá na tom, že má právo súťažiť so ženami, keďže sa ako žena cíti…

Zdroj: Christianitas

Herec Steven Seagal sa označil za miliónpercentného Rusa
Steven Seagal sa označil za „miliónpercentného Rusa“, niekoľko týždňov po tom, ako vyšlo najavo, že mu prezident Vladimir Putin udelil medailu Rádu priateľstva za jeho prácu na podporu národa. Seagal, ktorý je označovaný za osobitného... Čítať ďalej
16 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme