Hlas ľudu: Edo v škole nesedel, abecedu nevedel
16 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

"Edo v škole nesedel, abecedu nevedel," Hlas ľudu, pre Hlavný denník.

Ale no! Veď nerýp doňho toľko, veď to tak celkom pravda ani nie je. Edo chodil do školy, aj čítať vedel, aj písať, aj sa podpísať vedel. Edo sa aj dobre učil, aj zmaturoval, aj diplom dostal. A nakoniec aj premiérom sa stal, aj ministrom takým, aj hentakým.

Čo mal robiť, keď prezidentka dávala

Keď dávajú, treba brať, a keď bijú, utekať.  Nebili, ale dávali. Prezidentka dávala a Edo bral jak po nebohom. Alebo, ak chcete,  jak vôl na rohy. Ešteže sa mu poriadne rozrástli. Veď sa na ne  aj veľa pomestilo.  Na také rohy bol Edo pyšný. Veru, spyšnel nám, noštek mu dohora narástol. Zobrať funkcie, to nie je len chodiť do Bruselu,  robiť zo seba  dobráka a kadečo kadekomu nasľubovať. Za tým je aj kopa papierov a podpisov, moji milí! Už si ruku necíti od toľkého podpisovania.  Vraj, pán premiér, aj toto ešte, aj toto! Aj sem ešte podpištek, prosím! Aj sem, aj sem! Sem až desať, pán premiér! No  uznajte, čítať každý dokument úplne detailne od slova do slova, to ja nerobím. Čítať dokument, to je smrť! 

Vôl je vôl, a tiež sa unaví

A Edo nie je žiadna mašina. Že dolej palivo a ideš! Bývavalo, že si hrdlo aj vodkou ovlažil, aj mladým vodku ponúkal, ale to už je za nami. Aj Edo je len človek. Človek so všetkými radosťami aj starosťami. Áno, vie sa on aj pochváliť a v kútiku duše si niekedy povie, že už má toho až cez rohy. Možno si aj poplače, aj hrdlo občas ovlaží, ale zas opiť sa, to nie! To sa na človeka s jeho postavením nepatrí. Čo ak mu na vláde dajú fuknúť.

Hlas ľudu: Geroj Igor
Nebola som, nevidela som, ale čítala som. Hoci nezvyknem čítať Igorove statusy, tentoraz som urobila výnimku. Bola som zvedavá, ako dopadol v Michalovciach. Povedané jeho slovami: spolu so 600 ľuďmi v hľadisku zvládli sme to so cťou Bez panciera,... Čítať ďalej
15 | 03 | 2023 | Mária Škultétyová

Jedného by z toho šľak trafil

Najmä, keď s tebou čerti šijú a ty nerozmýšľaš nad ľuďmi, ale nad DEMOKRATMI. Meno už síce máš vymyslené, logo odkukáš, ale ktorých baranov zobrať do košiara?  Nuž, vezmem Jana, a vezmem Jara, lebo my sme akosi naraz prišli na to, že sme demokrati. Aj sme to nahlas začali trúbiť do médií. Aj sa nám niektorí vysmievali, že akí demokrati?! Samozvanci, že sme. Vtedy  ľudia ešte netušili, že my už máme plán. Takto nejako rozmýšľa náš Edo. A ešte je tu aj rodina, pokračuje a myslí na najbližších. Manželka, ktorú nesmierne milujem, deti - treba sa im  venovať, rozprávky čítať. Ani to nestíham. Ešteže som ich stihol štvoro  urobiť. Ja som taký vyťažený, že  už nemám čas ani na to. Jeden by sa z toho zbláznil.  Sa Igorovi nečudujem. Komu by  sa chcelo čítať celú tú hŕbu lajstier, čo ti donesú. Dáš podpis a hotovo, fajka zhasla.

Fajka nezhasla, Edko

Počúvaj, čo hovorí predseda najsilnejšej opozičnej strany Róbert Fico. Slovensko horí ako ríšsky snem v tridsiatom treťom. Len ho, prosím ťa, neobviňuj, Fico  za to nemôže, on ho nepodpálil. Dnes máme iný problém, pán premiér! Horí ti pod riťou. A sám si si pod ňou podkúril, šuhajko!

Memorandum je blbosť, volovina, európsky unikát

Všetky tieto pomenovania si zaslúži aj vďaka tebe. Ty si svojím podpisom  potvrdil, že treba pozatvárať riaditeľov nemocníc, ktorí nemajú dosť lekárov. To je teda pekná blbosť, ti poviem! To je ten dôvod, prečo to na Slovensku horí. Do psej matere, prečo si si to neprečítal?! Len si predstav, žeby na tom lajstri bolo napísané:  Za zlý stav v zdravotníctve treba odsúdiť  na doživotie Hegera a celú jeho bandu. Predstav si, že ty by si toto podpísal len tak, bez čítania. A teraz si predstav, že prezidentke to konečne dopne a pošle ťa spánombohom. Že to neurobí? Ale urobí, to mi ver! Môžeš na to vziať jed. Nepáči sa jej, že sa jej furt schovávaš pod sukňu. Nie si malý chlapec a ona nie je tvoja mama.

Ozaj, a ten audit na ministerstve ako dopadol? Ešte nevieme? A tuším, že  tam máte aj ploštice. Deratizovať treba, pán poverený!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik