Dočasní v demisii privedú Slovensko "na bubon"
16 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Štát musí šetriť, odkazuje rozpočtová rada. Inak výrazne porastie dlh Slovenska. Vláda s obmedzenými právomocami privedie Slovensko na bubon. (Vyjsť na bubon - prísť o majetok, skrachovať.) Lenže čo robí vláda? Najnovšie ide nakupovať luxusné pancierované limuzíny pre ministerské zadky a nestará sa ani o to, že jej nečinnosťou tam, kde by mala konať, príde Slovensko o ďalšiu miliardu eur.

Ak vláda neprijme konsolidačné opatrenia, čisté zadlženie Slovenska bude - tvrdí či skôr nahlas varuje (cez agentúru TA SR) rada pre rozpočtovú zodpovednosť. Čisté zadlženie Slovákov tak podľa rady bude v roku 2026 týmto tempom niekde vo výške takmer 80 miliár eur. Pri počte obyvateľov našej vlasti - od novorodencov až po starkých, je to približne dlh vo výške 15 tisíc eur na občana. Jedno bežné osobné auto.

Ale, to moci nestačí

Potrebuje nové, luxusné pancierové limuzíny pre zadky svojich predstaviteľov, kus za skromných cca 600 000 eur. Poukazuje na to v statuse na sociálnej sieti takto Ladislav Kamenický:

A sekera vo výške ďalšej miliardy je za dverami

Poukazuje na to Richard Raši z Hlasu, ktorý verejne varoval, že "ohrozuje investície z plánu obnovy". Dôvodom je podľa nezaradeného poslanca Národnej rady SR a podpredsedu mimoparlamentného Hlasu-SD Richarda Rašiho neplnenie termínov, ktoré si vláda v pláne obnovy stanovila. Podľa poslanca ide približne o miliardu eur, ktorú bude SR musieť vrátiť Bruselu. 

Ach, jaj...zavzdychala Romana Tabák a dodala, že Heger spáchal podvod! (Fotogaléria)
Eduard Heger podľa Romany Tabák spáchal jeden obyčajný podvod na voličoch hnutia OĽaNO a občanoch Slovenska.Tabák tvrdí, že ide o vrchol drzosti. "Vrchol drzosti," deklaruje na sociálnej sieti Romana Tabák, ktorá vzápätí vysvetľuje, že vo voľbách... Čítať ďalej
15 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Eduard Heger podľa Romany Tabák spáchal jeden obyčajný podvod na voličoch hnutia OĽaNO a občanoch Slovenska.Tabák tvrdí, že ide o vrchol drzosti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik