Polícia údajnú bombu na bratislavských súdoch nenašla
14 | 03 | 2023 I Diana zaťková/TASR

Polícia sa v utorok predpoludním zaoberala oznámením o bombe na bratislavských súdoch. Po preverení žiadny výbušný systém v budovách súdov nenašla. TASR to potvrdil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Pyrotechnické prehliadky skončili s negatívnym výsledkom, prítomnosť výbušného systému sa nepreukázala," priblížil hovorca.

Oznámenie o tom, že sa má na bratislavských súdoch nachádzať bomba, prijala polícia v utorok doobeda prostredníctvom telefonického hovoru.

Fico: Slovensko bude v júni v hroznom stave, ale 30. septembra to bude KATASTROFA! (VIDEO)
Fico apeluje na skorší termín volieb a úradnícku vládu! Ešte stále môžu byť predčasné voľby aj na začiatku júla, všetko je v rukách prezidentky SR Zuzany Čaputovej. Vyhlásil to predseda opozičného Smeru-SD Robert Fico na utorkovej tlačovej... Čítať ďalej
14 | 03 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik