Gyimesi: Vajcia máme radšej v praženici. Z incidentu na Donovaloch, viní Káčera
13 | 03 | 2023 I Tibor Malý

V nedeľu sa hral futbalový zápas Fortuna ligy medzi klubmi DAC Dunajská Streda a Dukla Banská Bystrica. Noc pred zápasom strávili futbalisti DAC na Donovaloch. Keď ráno prišli k autobusu, čakalo ich nemilé prekvapenie na ktoré reagoval aj poslanec György Gyimesi (OĽANO).

Ráno pred ligovým zápasom našli futbalisti DAC svoj klubový autobus zahádzaný vajcami. Klub však zareagoval s nadhľadom a dokonca aj vtipne. Na facebookovej stránke zverejnili foto a doplnili komentár: " 😳👎 Pri dnešných cenách vajec...?!"

Zdroj: @reprofoto Facebook

 

György Gyimesi to ako vtip neberie

Poslanec rozpadávajúceho hnutia OĽaNO, má k incidentu iný postoj a vníma to ako dôsledky provokácii a hecovania ľudí povereným minstrom Káčerom. "Káčerove provokácie a hecovanie ľudí proti Maďarom priniesli prvý výsledok," napísal na sociálnej sieti Gyimesi a na Káčerovi nenechal nitku suchú.

"Aj z tohto incidentu, ktorý doteraz nemal obdobu jasne vidno, že porozumenie a dobré spolunažívanie medzi Maďarmi a Slovákmi, ktoré sa prácne roky budovalo dokáže jeden extrentický a vulgárny minister zničiť dvoma - troma primitívnymi vyjadreniami. Musím odsúdiť tento skutok a zároveň mi je ľúto, že jeden nezodpovedný minister vie a môže takto narušiť naše inak krehké vzťahy." Skonštatoval Gyimesi.

 Mimochodom, Banská Bystrica prehrala s Dunajskou Stredou 1:3.

Známy herec ODCHÁDZA zo SLOVENSKA: Najprv vakcíny a teraz Ukrajina! Nedá sa tu žiť ODCHÁDZAM!
Už je toho dosť! Herec a zabávač Peter Batthyany (55), ktorý roky hviezdil na televíznych obrazovkách v seriáloch Mafstory či Profesionáli, už dávno potrebuje výraznejšiu úlohu. Venoval sa natáčaniu videí a príležitostne si strihol nejaké malé... Čítať ďalej
13 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik