Matovič s Káčerom sa verejne bozkávajú pod čerešňou
12 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Pred pol rokom sám Matovič nominoval za ministra zahraničných vecí Rastislava Káčera a nešetril naň chválami. Najnovšie svojmu nominantovi vyhlásil džihád - svätú vojnu.

A tak zrazu mudžáhid (osoba, ktorá svätú vojnu vedie), vytasil na Káčera možno ešte viac munície, ako bežne používa v rámci špeciálnej operácie "lebofico". Káčer vraj v Michalovciach zlyhal a on, Titan najväčší v slovenskej politike, pôjde medzi ľudí do Michaloviec a dokonca - čítate dobre - aj bez ochranky a pancierového auta. Matovič zjavne zo zúfalstva nad 4,8 percentami pre OĽaNO začína loviť v rybníku, ktorý doteraz nazýval aj on dezolátmi. Nuž, majsterstvo v zapieraní samého seba, bez hanby a so slávou. V priamom prenose.

 
Káčer zostáva Káčerom

Hoci, odvetu začína ako "diplomat" diplomaticky, tiež na sociálnej sieti. "Človek čo mení rétoriku ako chameleón farbu." A vyhadzuje matovičovi na oči ochranku a rétoriku a bohvie ešte čo. A toto od Káčera si Matovič za klobúk asi nedá: "Sám ochranku, na ktorú nemá nárok, využíva dodnes, takmer dva roky. Kritizoval papaláštvo a niet horšieho papaláša ako on. Takto sa správa len úplný podliak. Ale to nás pravda neprekvapuje."

A Káčer páli po všetkých

Pekne si znovu v novej reedícii prečítajte jeho nadávky - sú určené aj mnohým z vás:

"Takže tento náš hrdina, ktorý dva roky s majákom a ochrankou brázdi bratislavské ulice, že chodci odskakujú ako kobylky v tráve, ide bez ochranky do Michaloviec. A ide na slušňáka, nie ako hulvát Káčer. Lebo ten si teda dovolil. Revúcemu stádu, zozbieraného Bratmi za brata (alias ruskou spravodajskou službou), slovenskými náckami a MUDr. Liptákom, ktoré ziapalo najhoršie nadávky a vyhrážky (verte vaša fantázia je slabá), že nepočul moderátorku vedľa seba - tak týmto si dovolil povedať že “revú ako paviány” a “správajú sa ako dobytok”. Lebo to je neuveriteľne neprimerané a hrubé. Asi utrpeli traumu z toľkej hrubosti."

Káčer ide...

A Matovičovi ešte venuje v statuse aj toto:

"Toto hovorí pokrytec s papaláškym syndrómom, ktorý by mu aj Fico mohol závidieť. Človek, ktorý permanentne, verbálne, písomne a nevyberane uráža hlavu štátu a takmer každého, kto sa dostane do jeho hľadáčika. Tragédia slovenskej politiky, hrobár posledných zvyškov viery občana v štát. Hádam to raz ocení aj sám veľký Vladimír Putin nejakým rádom Sputnika."

Nuž, dvaja "titani sú v sebe, zábava pokračuje...

SĽUB IGORA MATOVIČA
Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO pozýva občanov do Michaloviec. Stretnúť sa chce s nimi v miestnom kultúrnom stredisku, kde pred pár dňami na tom istom mieste došlo k ostrej slovnej potýčke medzi občanmi a ministrami Rastislavom Káčerom a... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme