SĽUB IGORA MATOVIČA
12 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO pozýva občanov do Michaloviec. Stretnúť sa chce s nimi v miestnom kultúrnom stredisku, kde pred pár dňami na tom istom mieste došlo k ostrej slovnej potýčke medzi občanmi a ministrami Rastislavom Káčerom a Jaroslavom Naďom. Občania ministrov vypískali, čím vyjadrili ostrý nesúhlas s hosťami a názormi, ktoré prezentujú. Či čaká rovnaký osud aj Matoviča, ukáže až čas. Matovič sľubuje diskusiu bez ochranky a primitívnych urážok!

Igor Matovič na sociálnej sieti avizoval stretnutie s občanmi z východného Slovenska, ktoré sa má uskutočniť 13. marca, so začiatkom o 17:00 hod. v miestnom  kultúrnom stredisku.

Matovič avizuje, že na stretnutie príde! A zdôrazňuje, že BEZ OCHRANKY A BEZ PRIMITÍVNYCH URÁŽOK!

"V utorok prebiehala diskusia v Michalovciach. Áno, je pravda, že mnohí ľudia v hľadisku sa slušne povedané, nesprávali slušne … ALE prirovnávať ľudí k dobytku či opiciam alebo ich rovno nazvať “podliakmi”, z ktorých by sa ich starí otcovia “dogrcali”, je nehodné akéhokoľvek politika, nieto ešte najvyššieho diplomata v štáte. Minister Káčer exemplárne zlyhal," uviedol Matovič na sociálnej sieti.

"Na druhý deň Fico nechal ochrankármi vyviesť z mítingu muža, ktorý si dovolil mať iný názor," dodal.

Igor Matovič je presvedčený, že obaja spomenutí politici zlyhali a evidentne si užívali v “diskusii” s ľuďmi pocit, že ich chránia desiatky ochrankárov a tajných v hľadisku a oni majú moc, lebo majú v ruke mikrofón.

"Veľmi mi to pripomína situáciu spred posledných volieb. Aj vtedy si progresívci z PS/SPOLU mysleli, že najlepšia diskusia je agresívne narúšanie mítingov ĽSNS pod heslom “POĎME DO NICH!”" Vysvetlil predseda hnutia OĽaNO.

Opak bol podľa Matoviča pravdou.

"Napätie sa stupňovalo a ničomu to reálne nepomáhalo. Bol som vtedy jediný z politikov, ktorý agresiu PS/SPOLU odsúdil a vyzval som Kotlebu na reálnu televíznu debatu, v ktorej som ho rozobral argumentami. V diskusii som zároveň odmietol Kotlebových voličov nazývať fašistami len za to, že volia fašistu," pripomenul na sociálnej sieti.

A novinári...

"Progresívne denníky ma vtedy odsudzovali, vraj so zlom sa nediskutuje. Urobia to aj dnes. A ja som zase presvedčený o opaku. Nie arogantné a primitívne konanie politikov voči ľuďom s iným názorom, ale normálna slobodná diskusia bez (vzájomných) urážok je jedinou cestou. Áno, bude to ťažké z oboch strán, ale som presvedčnený, že to spolu takto zvládneme a verejne tým dokážeme, že sa to dá aj inak. Diplomatickejšie,)" myslí si Igor Matovič.

"Takže … pozývam najmä Vás, ktorí ste v utorok “diskutovali” s Káčerom a boli ste ním nemilo očastovaní - poďme sa spolu pokúsiť o kultivované repete. Pozývam aj Vás ostatných, ktorí ma nemáte radi a chcete sa o Vašich výhradách či postojoch férovo baviť. Pozývam Vás do kotla, kde ma môžete svojimi argumentami dostať do úzkych," odkazuje Matovič občanom z východného Slovenska.

"Tak, ako v upútavke, garantujem Vám úplne slobodnú diskusiu o čomkoľvek, bez ochranky v sále, bez tajných v hľadisku, bez primitívnych urážok Vás za vyslovenie názoru," dodal v závere príspevku.

Káčer a Naď v Michalovciach

Najvyšší diplomat sa vyfarbil! Povalený minister zahraničia Rastislav Káčer spolu s odvolaným ministrom obrany Jaroslavom Naďom v Michalovciach prerazil ďalšie dno. V diskusii O vojne na Ukrajine dokonca Naďa tromfol! „Naši velikáni by sa z vás dogrcali!“ vrieskal Rastislav Káčer po ľuďoch v publiku. Nazýval ich tiež „podliakmi“ a „paviánmi.“ Dá sa ísť ešte hlbšie?

Ľudia pískali a kričali! Verejné nahrávanie diskusnej relácie rezortu diplomacie s názvom "HlbokáOnline" v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach sa zmenil na boj dvoch dočasne poverených ministrov s publikom. Ale sme v demokracii a ministri, aj keď odvolaní, by mali zniesť aj iný názor.

Najmä, ak je to názor ľudí, ktorí sa daňami skladajú na ich platy. Najmä, ak ide o občanov krajiny, ktorým títo páni (na čo radi zabúdajú) nemajú panovať, ale slúžiť.

Viac v článku:

VIDEO Fico prezidentke: Ak si chcete zachovať zvyšky dôstojnosti, ODVOLÁTE KÁČERA!
Najvyšší diplomat sa vyfarbil! Povalený minister zahraničia Rastislav Káčer spolu s odvolaným ministrom obrany Jaroslavom Naďom v Michalovciach prerazil ďalšie dno. V diskusii O vojne na Ukrajine dokonca Naďa tromfol! „Naši velikáni by sa z vás... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik