V Bratislave horel rodinný dom
11 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V bratislavskom Novom Meste horel v piatok (10. 3.) opustený rodinný dom. Hasičský a záchranný zbor (HaZZ) Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti.

Hasiči po príjazde na miesto zistili, že horí strecha opusteného rodinného domu na Ôsmej ulici v Bratislave. "Zasahujúci hasiči požiar zlikvidovali použitím dvoch prúdov vody. Po likvidácii požiaru hasiči vyhľadávali skryté ohniská požiaru," priblížil HaZZ.

Na miesto privolali zisťovateľa príčiny požiarov. "Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. V čase požiaru sa v dome nikto nenachádzal," uviedol hasičský zbor.

Pri udalosti zasahovalo 17 príslušníkov HaZZ hlavného mesta SR Bratislavy s piatimi kusmi hasičskej techniky.

Polícia varuje! PIESOČNÁ BÚRKA NA DIAĽNICI D2
AKTUÁLNE OBOJSMERNE UZAVRETÁ DIAĽNICA D2 OD HP ČUNOVO PO KRIŽOVATKU S DIAĽNICOU D4 (JAROVCE), hlási polícia z Bratislavského kraja. Dopravní policajti KDI KR PZ v Bratislave aktuálne uzatvorili dopravu v oboch smeroch medzi HP Čunovo a križovatkou... Čítať ďalej
11 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik