Heger - dlhý status o Ukrajine, o Slovensku ani preklep
10 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Oficiálny status na profile sociálnej siete s názvom Eduard Heger - predseda vlády SR. Čakali by ste v týchto dňoch niečo o Slovensku? O obyvateľoch Slovenska? Ste/sme jednoducho naivní. (Fakt to neberte v zlom, každý by to čakal.)

Celý status je chválospev na to, aká geniálna bola vláda Slovenska v súvislosti s Ukrajinou. Začína sa takto:

Rok po

"Je tomu presne rok od mimoriadneho neformálneho samitu vo Versailles, počas ktorého sme ako prvá krajina prišli s konkrétnym európskym plánom pre Ukrajinu. Integrácia Ukrajiny znamená prosperitu, budovanie infraštruktúry či nové pracovné miesta aj pre východné Slovensko. Ukrajina jednoducho musí mať európsku perspektívu a možnosť byť súčasťou demokratického sveta.
V EÚ sa postupne začali realizovať naše návrhy týkajúce sa dvoch oblastí." Píše predseda slovenskej vlády Heger. O Slovensku nič.

Peniaze pre Ukrajinu

"Finančná pomoc Ukrajine na posilnenie jej odolnosti počas vojny a idea zriadiť Fond na obnovu a rekonštrukciu Ukrajiny. 
Už vtedy sme ako prví rozmýšľali nielen „tu a teraz“, ale aj nad potrebami do budúcna. Rekonštrukcia Ukrajiny je príležitosť aj pre slovenské firmy, investorov a mimovládny sektor." Pokračuje predseda vlády Slovenskej republiky. O Slovensku a jeho obyvateľoch stále nič.

Vynechajme chválospevy na našu pomoc Ukrajine, dajme si záver

"Opäť sme tak potvrdili, že Slovensko je plnohodnotným členom EÚ. Vieme reagovať a čo viac, sme solidárna krajina, ktorá sa nebojí byť prvá a robiť správne rozhodnutia.." končí svoj chválospev v Ukrajinských farbách na oficiálnom statuse predsedu vlády SR Eduard Heger. O Slovákoch stále nič. Veď aj načo - oni to iba zacvakali, inak za reč nestoja.

Prieskum! Hnutie OĽaNO pred bránami parlamentu!
Voľby by začiatkom marca vyhral Smer-SD so ziskom 16,2 percenta hlasov. Nasledovali by Hlas-SD (16 percent) a Progresívne Slovensko (11,1 percenta). Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N. Štvrtá v poradí by skončila Republika (8,6... Čítať ďalej
10 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik