Obvinená Plačková s manželom Reném vycestovali na dovolenku do Dubaja! (FOTO)
20 | 10 | 2021 I Denis Merva

Len čerstvá kauza v ktorej sa spomínaná dvojica angažovala, zrazu utíchla a Zuzana Plačková a René Strausz si užívajú dovolenku v Dubaji!


Aj keď známa influencerka je stále obvinená, prokuratúra v tom problém nevidí. Advokát Plačkovej sa k situácii nevyjadril. Mnohí z nás sa možno čudujú, ako je možné že dvojica mala len pred nedávnom na krku obvinenia a zrazu si užívajú luxusnú dovolenku. Pravda je však, že špecializovaný trestný súd, krátko po ich zadržaní rozhodol, že dôvod na väzbu nevidí.

Vyplýva z toho, že orgány činné v trestnom konaní, nevidia nebezpečenstvo v tom, že by dvojica mohla nejak mariť vyšetrovanie, alebo utiecť.

„Úrad špeciálnej prokuratúry nebude tieto informácie bližšie komentovať. Zo strany súdu neboli pri rozhodovaní o väzbe stanovené podmienky, ktoré by obmedzovali pohyb vami uvádzaných obvinených osôb,“ povedala Novému Času hovorkyňa prokuratúry.

Dôkazná situácia voči influencerka a jej manželovi je slabá. Svedčí proti nim len jeden svedok. Obsah utajovanej prílohy spisu údajne Plačkovú a Strausza neusvedčujú.

Plačková Strausz
zdroj/[email protected])


Najvyšší súd zrušil verejné zasadnutie v kauze Plačkovej a jej manžela Reného!
Najvyšší súd Slovenskej Republiky zrušil verejné zasadnutie vo veci obvineného Reného Strausza a ďalších osôb obvinených v rámci kauzy zločineckej skupiny zaoberajúcej sa drogovou trestnou činnosťou. Pojednávanie bolo vytýčené na štvrtok 7.... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Denis Merva