Je to stále ten istý Heger
08 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Koho to ten Matovič má na tých svojich špagátikoch? Vidíte na fotografii nižšie v texte. Teraz už to chce iba pár riadkov k statusu Matúša Šutaja Eštoka (HLAS-SD) na sociálnej sieti. Autor ho nazval "Matovičov kôň Heger prezlečený za demokrata".

"Demokrat Heger chce presvedčiť ľudí, že on je tá alternatíva pre sklamaných voličov OĽaNO, akoby v tejto vláde nebol ministrom financií a predsedom vlády." (Práve za OĽaNO, vysvetlenie HD.) Pokračujeme citáciou statusu.

Je to stále ten istý

...Heger, ktorý dosadil obvineného kamaráta Mareka Kaňku za šéfa Tiposu. Kaňka je dnes kľúčovou osobou pri podvodoch s DPH a praní špinavých peňazí.

Je to stále ten istý

...Heger, ktorý vypaľoval kajúcnika Suchobu. Podľa emailu, ktorý Suchoba poslal svojej advokátke mali Heger a neskorší šéf finančnej správy Žežulka žiadať 2 mil. EUR za to, aby Suchobova firma Allexis naďalej dodávala služby Finančnej správe SR.

Je to stále ten istý

...Heger, ktorý bol podrobne informovaný o zneužívaní kajúcnikov na politické účely operatívcom Kaľavským a ktorému na stretnutí doslova povedal, že „ všetko bude v poriadku a takto to nemôže fungovať“... a nakoniec neurobil nič...

Je to stále ten istý

...Heger, ktorý sa voči Igorovi Matovičovi nikdy nevymedzil a ktorý ani po založení novej strany nemá odvahu otvorene pomenovať najhoršie zlo Slovenskej politiky pravým menom a priznať si, že zlyhal na plnej čiare.

Podľa slov Igora Matoviča sa Edo založením Demokratov rozhodol spojiť klbko rozhádaných hadov tak, ako mu to Matovič sám poradil.

Inak, (pozn. red. HD), je to stále tá istá dvojica Matovič - Heger

Zdroj: FB MŠE | Figúrkovodič

 

Matovičov ťah Hegerom je hnusná volebná lesť
Lesť je predstierané konanie na oklamanie niekoho, úskok, použitie či zneužitie niekoho alebo niečoho na dosiahnutie vlastných cieľov, lesť je eufemizmus pre slovo podvod. Pozrite sa na tú "svätú trojku" na titulnej fotke - oni by sa rozchádzali... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik