Matovičov ťah Hegerom je hnusná volebná lesť
07 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Lesť je predstierané konanie na oklamanie niekoho, úskok, použitie či zneužitie niekoho alebo niečoho na dosiahnutie vlastných cieľov, lesť je eufemizmus pre slovo podvod. Pozrite sa na tú "svätú trojku" na titulnej fotke - oni by sa rozchádzali preto, že sa chcú rozísť? Nie, určite nie, naopak, ich cieľom je pre istotu takto vytvoreným detašovaným straníckym pracoviskom Hegera s Naďom získať ďalších minimálne päť percent vo voľbách a vytvoriť si tak solídny mocenský potenciál.

Naozaj nikomu nie je nápadné, s akou láskou, bez slzy v oku sa rozchádza Matovič so svojim svätým grálom Hegerom? Nikto sa nepozastavil nad tým, ako môže Matovič už týždeň vedieť, že k tomu bude mať Edo siedmeho marca tlačovku? Stále nedopína? Toto je dlhodobo a vopred premyslený Matovičov (Šipošov - majstra sveta v obštrukciách a únikoch) ťah Hegerom na politickej šachovnici Slovenska, možno aj s vopred kalkulovaným obetovaním pešiaka Naďa. Podľa prieskumov sa samotné OĽaNO blíži k päť percentnej hranici zvoliteľnosti. Dobre, aj keby voľbami prešlo, čo s tými piatimi percentami? Iba ak šúchanie nožičkami a určite nie v predsedníckych laviciach parlamentu. S Hegerovými ďalšími piatimi by to bolo už desať, takmer viac, ako momentálne vykazujú Šimečkovi Progresívci. S tými percentami by sa už po voľbách vydieralo Slovensko celkom komfortne. A dalo by to tiež určite viac, ako získa Sulíkova SaS. A to je nevyhnuté pre zdravý život Matovičovho gigaega.

OĽaNO ponúka iba politiku úskokov, zákerností a trucpodnikov

Stačí si iba zrekapitulovať návrhy Igora Matoviča pre parlament (teda, skôr nariadenia) v súčasnom volebnom období a okolnosti, v ktorých sa zrazu ako "atómovky" vynárali. A potom odsledovať verného služobníčka Šipoša, ako ich zubami nechtami z pozície šéfa parlamentného klubu OĽaNO zúfalo pretláča, bráni, obhajuje a všelijako glorifikuje. Pustil by takýto Matovič a Šipoš Hegera k vode iba tak, bez krviprelievania, nadávania, vrieskania o zrade, udávania za korupciu a spomínania odkazu Jána a Martiny? Uvedomte si, čo spravila táto dvojka s haluškovým kedysi kamošom Sulíkom len za to, že mal iný názor. Skončilo sa to až Matovičovým udavačstvom na polícii. A to, že Heger je iba nesvojprávna "antická socha", postavená tu na tlačovky a tam na rokovania v Bruseli, je v tejto zemičke predsa každému už dávno jasné. Premiér na diaľkové ovládanie.

AKTUALIZOVANÉ Heger ohlásil novú stranu: Aký má názov a kto bude jej lídrom? (VIDEO)
Nový projekt dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera sa bude volať Demokrati. Oznámil to na utorkovej tlačovej konferencii. Heger bude jej lídrom. Strana má byť založená na slušnosti, odbornosti i konštruktívnom dialógu a pokračovaní reforiem.... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Slováci si zaslúžia viac ako OĽaNO a rezervného Hegera s Naďom

Slováci si po dobe psychiatrického temna, ktoré nám nad našou vlasťou zavládlo v marci 2020 v podobe bájnej filmovej Ničoty z Nekonečného príbehu, zaslúžia vládu, ktorá sa konečne začne starať o Slovákov a nie o americké farmaceutické firmy, americký zbrojný priemysel, americký plyn, ropu a naftu a americkú Leyenovú v Bruseli. Alebo o Zelenského v Kyjeve, pre ktorého včera v Michalovciach ministra Káčera takmer trafil šľak. Je to hriech túžiť na Slovensku po proslovenskej vláde? Po vláde pre Slovákov a príslušníkov všetkých menšín, ktorí na Slovensku zvádzajú boj o prežitie a pritom platia dane na tých, ktorí na nich nielen kašlú, ale im aj oplzlo nadávajú?

Chceme vládu bláznov a nenávisti, alebo vládu racionálnych gazdov?

Stačí si iba spomenúť, že nie je to až tak dávno, čo sme vo vláde mali aj také strany, ktoré rozvíjali cestovný ruch, znižovali DPH a zadlženosť, zlacňovali svojimi opatreniami potraviny, zaviedli rekreačné poukazy, zvyšovali počty pracovných miest, začali meniť nepriaznivú a neperspektívnu štruktúru HDP, zvyšovali spotrebu (ale nie tú administratívnu, vládnu), ale hlavne ľudia si v tom období mohli konečne užívať dovolenky a samozrejme aj nárast kvality ubytovania. Takmer zanikli čierne ubytovania, nehovoriac o náraste príjmov štátu na DPH, spotrebnej dani a úspore sociálnych dávok.To sa dialo napríklad počas vlády, ktorej súčasťou bola Dankova SNS. Republika vtedy ešte neexistovala, ale spomeňte si určite napríklad na vyjadrenia Milana Uhríka o nezmysloch, ktoré vymýšľa Brusel. Dnes mu dávajú za pravdu už aj Nemci či Francúzi. Nie je to extrémista Uhrík, je to iba politik, ktorý má odvahu poukazovať na to, že kráľ je nahý. Iba príklad - elektromobilita, ale sú aj mnohé ďalšie. A vážnejšie pre Slovensko. Súčasná moc, zastupujúca náš štát, chodí do Bruselu iba ak dvíhať ruku. na to však nemusí cestovať do Belgicka, stačí sa postaviť na najbližšiu zastávku autobusu.

Takže, neverte podvodníkom! Počúvajte ich a neverte im! Naše Slovensko potrebuje pravdu a prácu, nie lži a milučkú podliezavú reprezentáciu (ani tú prezidentskú).

Farkašovský Káčerovi: Iba OMYL OBLEČENÝ ZA MINISTRA môže vypustiť zo seba toľko arogancie!
Jednotka politickej vulgárnosti – JEDEN KÁČER! Koaličná politika nám akosi „káčerovatie“. Dvaja dočasní, obmedzení a dôvery zbavení ministri Káčer a Naď sa na východe úplne opustili a poriadne si zavarili. Ba vlastne na celom Slovensku.... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik