Netflix ruší seriály. Ľudia nechcú LGBT+ propagandu
06 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Seriálová platforma Netflix zažila svoj „zlatý vek“ počas lockdownov a rôznych pandemických opatrení po celom svete. Ľudia sa však potrebovali zabávať a tak si za túto formu zábavy mnohí zaplatili. Mnohým sa zapáčila natoľko, že seriály sledovali aj po uvoľnení opatrení, ale dnes musí niektoré tituly rušiť. Sú plné západnej propagandy a nikto ich nechce.

Na vlne úspechu vďaka vlnám covidu

Veľká farmaceutika nie je jedinou sférou, ktorá lákala investorov. Veľký úspech zaznamenal aj technologický sektor a služby, vďaka ktorým sa ľudia nenudili. Zatiaľ čo mnoho maloobchodníkov a pracujúcich v sektore služieb skrachovalo, napríklad spoločnosti Amazon, Facebook, Netflix a iné spoločnosti dosiahli obrovské výnosy.

Kto najviac zarába na Covide?
16 | 12 | 2020 | Diana Zaťková

Netflix bol jednou z firiem, ktoré si počas covidu prišli na svoje. Ešte koncom minulého roka však Netflix oznámil stiahnutie viacerých titulov. Spája ich jedna vec – očakával sa od nich veľký úspech, no diváci ich odmietli. Zdá sa teda, že diváci Netflixu sú konzervatívnejší, ako si samotná seriálová platforma myslí.

LGBTI+ upíri nezaujali

First Kill mal byť veľký hit. Prvá netflixovská upírska LGBTI+ dráma mala podľa predstáv tvorcov bežať roky. Prvá séria mala premiéru v júni 2022 a druhej sa už nedočkala. Dôvod – slabý ohlas u divákov, tvrdá kritika a nízka sledovanosť.

Resident Evil

Tento film sa dožil rôznych spracovaní a tvorcovia seriálu sa rozhodli pre riadny reštart, ktorý mali vymyslený na niekoľko rokov a sérií dopredu. Nerátali však s tým, že diváci ich nápad prijať nemusia. Resident Evil sa nedostal do prvej desiatky najsledovanejších seriálov Netflixu a to spečatilo jeho osud.

Farkašovský: Slovensko má zvoniť mierom (FOTO+VIDEO)
Počujete to ohlušujúce ticho, čo sa rozlieha okolo potrebného mieru na Ukrajine? Všíma si ho aj politik a novinár Karol Farkašovský. „Má to byť opačne – Mier má čo najhlasnejšie zvoniť všade – na námestiach, na uliciach, v médiách, parlamentoch,... Čítať ďalej
04 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Nezaujal ani satanizmus

Tretím projektom, v ktorom Netflix nemieni pokračovať, je Archive 88. Tvorcovia stavili na inak úspešnej téme tajomných rituálov a satanizme. Dej sa odohrával v dome, naplnenom zvláštnymi bytosťami, s ktorými mal hlavný hrdina nevedomé prepojenie.

Netflix od začiatku tohto roka stopol aj mysteriózny seriál 1899. Hovorilo sa o jeho pokračovaní, zaznamenal veľký úspech v mnohých krajinách, no Netflix mal iný názor.

LGBT+ ponáška na Sex v meste

Najnovším „prírastkom“ medzi zrušenými seriálmi po prvej sérii je aj komediálny seriál Uncoupled s Patrickom Neill Harrisom. Opäť je to z kategórie prekvapenia v negatívnom slova zmysle. Odľahčený seriál o gayoch v New Yorku, ktorí hľadajú svoje šťastie a toho pravého. Čiastočne to pripomínalo Sex v meste. Aj tu bola partia priateľov v meste, ktoré nikdy nespí a užívajú si svoje vzlety a pády. Bola to príjemná "určite" oddychovka plná humoru. Smola, pokračovanie nebude.

Pápež a Netflix budú spolupracovať na výrobe seriálu
20 | 12 | 2020 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik