VIDEO Chvíľka slávy na internete a 4 TRESTNÉ ČINY NA KRKU
04 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Celý internet v piatok (3.3.) zaplavilo video agresívneho muža, ktorý vyskočil na kapotu auta, odtrhol stierače a obrovskou silou sa snažil rozbiť čelné sklo. Polícia už začala trestné stíhanie.

Internetom sa včera začalo šíriť video agresívneho muža, ktorý si vyskočil na kapotu auta. Celá hádka sa údajne začala pred obchodom na parkovisku na Galvaniho ulici v hlavnom meste. Vodička sa napokon s autom pohla a pokračovala v jazde aj s mužom na kapote. 

Čo presne tam robil však nikto nemal ani tušenie až doteraz. Portálu bratislava.zoznam.sk sa podarilo zistiť, že malo ísť o bývalého partnera vodičky. 

“Jej zmagorený a agresívny bývalý partner, ktorý ťažko znášal rozchod, prenasledoval ju a robil jej zle. Včera pred Lidlom na Galvanyho v Bratislave ju napadol a začal jej likvidovať auto. Utrhol spätne zrkadlá a zadný stierač. Vulgárne jej nadával a ďalej poškodzoval jej auto, z ktorého nechcel následne zliezť. Janka z obavy o život a zdravie sa s autom rozhodla ísť aj napriek tomu, že jej agresívny bývali partner bol na kapote auta. Myslím, že v danej chvíli to bolo asi aj správne rozhodnutie. Boh vie. ako by chuda dopadla keby z auta vysúpila…” potvrdil člen HAKA Štefan Farkaš.

Auto pritom žena dostala od nich. Náš člen Ladislav sa jej rozhodol pomôcť a tohto Peugota sa jej rozhodol predať na splátky za 700 EUR . Pani Janka sa držala a postupne si auto opravovala (drobné závady). Dokonca si našporila aj na nove zimné gumy . S Ladislavom si dohodla splácanie od tohto mesiaca,” dodal.

FOTOGALÉRIA Tisíce ľudí v hlavnom meste pochodovali za mier
V Bratislave sa 3. marca uskutočnil Slovenský pochod za mier. Týmto zhromaždením vyvrcholila séria pochodov, ktoré prebiehali na Slovensku vo februári a začiatkom marca. My chceme mier! Súčasťou pochodu za mier bol aj mierový sprievod Matky za... Čítať ďalej
04 | 03 | 2023 | Ladislav Kováčik

CHVÍĽKA SLÁVY NA INTERNETE a 4 TRESTNÉ ČINY ,,NA KRKU“

Desivý incident detailne opísali aj muži zákona. Muž mal podľa nich šoférovať auto z Dunajskej Lužnej na parkovisko obchodného centra na Galvaniho ulici i napriek uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. 

“Po zastavení vozidla na parkovisku mal následne na uvedenom vozidle odlomiť obidve spätné zrkadlá, poškodiť predný stierač a kopať do karosérie s výhražnými slovami adresovanými 37-ročnej žene sediacej vo vozidle. Tá sa v obave o svoj život rozhodla na vozidle z parkoviska odísť,” informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Následne muž nastúpil do vozidla a počas státia na križovatke mal z neho vystúpiť, vyskočiť na prednú kapotu, odtrhnúť predný stierač a udierať do čelného skla. 

“Po príchode viacerých policajných hliadok na miesto mal 48-ročný muž naďalej pokračovať v slovných útokoch na adresu poškodenej, čo u nej malo vzbudzovať obavu o jej život,” uviedli policajti. 

V prípade 48-ročného muža, ktorý mal počas včerajšieho dňa 03.03.2023 poškodzovať na Galvaniho ulici v Bratislave strieborné motorové vozidlo zn. Peugeot začal poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II trestné stíhanie pre úmyselný prečin výtržníctva vo viacčinnom súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, s úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a s úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania, uvádzajú bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Policajti obe osoby predviedli na príslušný útvar policajného zboru. 48-ročný muž bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia.

VIDEO Fico: DESAŤTISÍC ľudí v uliciach Bratislavy! A MAINSTREAM MLČÍ....
RTVS sa správa ako Československá televízia za socializmu. Bráni ľuďom, aby sa dozvedeli pravdu! Skonštatoval to na sociálnej sieti líder Smeru - SD Robert Fico v reakcii na "objektívne" spravodajstvo všetkých slovenských mainstreamových televízii... Čítať ďalej
04 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik