VIDEO Fico: DESAŤTISÍC ľudí v uliciach Bratislavy! A MAINSTREAM MLČÍ....
04 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

RTVS sa správa ako Československá televízia za socializmu. Bráni ľuďom, aby sa dozvedeli pravdu! Skonštatoval to na sociálnej sieti líder Smeru - SD Robert Fico v reakcii na "objektívne" spravodajstvo všetkých slovenských mainstreamových televízii v piatok (3.3.) večer a ich informovanie o Pochode za mier v uliciach hlavného mesta. Desaťtisíc ľudí pred prezidentským palácom a následne pred americkou ambasádou si naše "strážne psy demokracie" takmer vôbec nevšimli! TO VÁŽNE?!

RTVS zatajuje pred Slovákmi fakty!

"Dnes som bol chvíľu pred prezidentským palácom v BA a čakal som, ako vraj verejnoprávna RTVS zhodnotí obrovské mierové zhromaždenie. Večer v „Správach“ to úmyselne domotali tak, že ten, kto nebol v BA, nemôže ani tušiť čo sa tam dialo. Vraj pár stoviek ľudí sa stretlo v Bratislave," upozorňuje na nekalé praktiky RTVS líder opozície.

"PRAVDA JE TAKÁ, ŽE TAM BOLI TISÍCE ĽUDÍ (ODHADUJEM OD 5 DO 10 TISÍC) S JASNÝM ODHODLANÍM PODPORIŤ OKAMŽITÉ MIEROVÉ ROKOVANIA NA UKRAJINE. A NIE PODKUROVANIE VOJNY USA A ZÁPADOM ĎALŠÍMI ZÁSIELKAMI ZBRANÍ. RTVS NEUVIEDLA NIČ O OBROVSKOM DAVE PRED AMBASÁDOU USA V BA. A UROBILA VŠETKO, ABY VÝZNAM OBROVSKÉHO MIEROVÉHO ZHROMAŽDENIA PRED SLOVENSKOM ZATAJILA," ohodnotil počíňanie verejnoprávnej televízie Fico.

Tragédia hlavných médií

To, čo sa deje v hlavných médiách na Slovensku, je podľa Fica tragédia. "Ďakujem alternatívnym médiám a prispievateľom na sociálne siete, že otvárajú ľuďom oči. Chcem rovnako poďakovať každému, kto včera na mierovom zhromaždení v BA bol. Nesmieme dovoliť, aby nám vzali právo na iný názor. Je zvrátené, ak ten, kto hovorí o mieri na Ukrajine, je podľa slovenských médií extrémista a hoaxer," varuje šéf najsilnejšej strany.

Dodáva, že všetky hlavné slovenské médiá sú čisto proamerické a sťažujú sa, že ľudia sú voči nim kritickí. "Nečudujem sa, pretože ak ľudia konfrontujú realitu s tupou propagandou, ktorá sa na nich celý deň valí, strácajú trpezlivosť," uzavrel Fico.

V Bratislave sa v piatok (3.3.) konal mierový pochod. O 17:00 hod. sa stretli účastníci pred Prezidentským palácom, odkiaľ sa zúčastnený dav vydal aj na pochod k americkej ambasáde.

K iniciatíve sa pridala aj skupina "Matky za mier". Do Bratislavy priniesli posolstvo, ktoré spája mamy naprieč celým svetom.

POCHOD ZA MIER v Bratislave (VIDEO + FOTOGALÉRIA)
V Bratislave sa koná mierové zhromaždenie. O 17:00 hod. sa stretli účastníci pred Prezidentským palácom, odkiaľ sa mal zúčastnený dav vydať aj na pochod k americkej (pravdepodobne aj ruskej a ukrajinskej) ambasáde. K iniciatíve sa pridáva aj... Čítať ďalej
03 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik