Farkašovský: Politický HARMATANEC na TA3
25 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Parlamentnú smršť už na Slovensku poznáme. Okrem nej už máme aj nový fenomén - televíznu smršť, alebo ak chcete rovno tornádo. Divákov zasiahlo v piatok večer v diskusnej relácii Pozrime sa na to v Ta3.

Téma šteklivá – o slovenských stíhačkách a ich ukrajinskom osude. Už počet šiestich hostí naznčoval veľkú výzvu. Ale zvládnuť toto výbušné zloženie chcelo ozaj skúseného moderátora.

"Opäť sa v plnej nahote ukázala obrovská slabina slovenských televízií. Moderátora môže robiť - iba a jedine - skúsený novinár, perfektný komunikátor, ktorý požíva veľkú profesionálnu úctu a prirodzený rešpekt politikov i verejnosti. A takých je na Slovensku ako šafranu," upozorňuje na sociálnej sieti dlhoročný moderátor a politik Karol Farkašovský.

Piatková relácia sľubovala zaujímavé protipólové názory a postoje – konečne aj z tábora proslovenských realistov aj proukrajinských aktivistov. Žiaľ, moderátorovi sa podľa Farkašovského veľmi rýchlo vymkla spod kontroly.

Karol Farkašovský, Reprofoto FB (@Slovenská národná strana)

"Stalo sa z nej tornádo, ktoré najprv zmietlo moderátora Šiváka. Ten skĺzol miestami dokonca do neprijateľnej útočnej pozície voči hosťom, čím len dokázal, že to nemá v rukách. Absolútne nezvládol situáciu. Na moderátora – aspoň v takejto téme - jednoducho nedorástol," myslí si starý televízny bard.

Podľa Farkašovského realistická skupina Andrej Danko, Eduard Chmelár a Jozef Banáš mala v debate argumentačne navrch. "Proukajinskí Poliačik a Dostál spolu s ukrajinskou slečnou iba slabo kontrovali skôr v rovine emócií a naučených formulácií. Fakty im neboli veľmi po chuti. Odrazilo sa to v permanentnom a otravnom skákaní do reči."

"Diváci tak z toho veľa nemali. Každý jeden z nich, ktorý tú smršť vydržal pozerať dokonca, by mal dostať od Ta3 aspoň sto eurovú odmenu. Ako bolestné. Za to, že riskovali vlastné duševné zdravie," uzavrel Farkašovský.

VIDEO: Poliačik to v TA3 myslel smrteľne vážne! VEZME ZBRAŇ A...
Poliačik to myslí smrteľne vážne! Vezme zbraň do rúk a vysporiada sa s tými, čo nebudú chcieť strieľať Rusov. Bývalý liberálny poslanec a zástupca riaditeľky organizácie GLOBSEC, Ukrajina Martin Poliačik bol v diskusnej relácii na TA3, kde hovorili... Čítať ďalej
25 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik