Hlas ľudu: Heger by mal ostať v OĽaNO
09 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

K súčasnému dianiu v politike sa v diskusnej relácii Tak takto vyjadril niekdajší predseda KDH Pavol Hrušovský. Má politické skúsenosti, v minulosti zastával aj funkciu predsedu Národnej rady Slovenskej republiky.

Prekvapuje ho, že Mikuláš Dzurinda má snahu spájať strany, pritom strany sa štiepia, vznikajú nové.

Nepáči sa mu, že politici prechádzajú rôznymi stranami. Jeden deň sú v jednej , druhý deň - však uvidím, tretí deň -  však ma voľakde pozvú.  Poslanci migrujú, nejde im o voličov, ale o vlastný prospech.

Ani postoj premiéra Hegera sa mu nepáči. „Neviem, ako rozmýšľa, či neprevezme stranu Veroniky Remišovej, či založí novú stranu. Je neslušné, aby premiér niekoľko mesiacov pred voľbami odišiel zo strany. Heger by mal ostať v OĽaNO,“ povedal Hrušovský.

Politici hovoria o spájaní demokratických síl, ale v skutočnosti nespájajú, ale rozbíjajú. Vznikajú nové strany, nevieme, aký majú program. Nemôže uveriť, že ohlasované  spájanie strán je úprimné.

Zmienil sa aj o Jánovi Budajovi. Povedal, že  Budaj začal triediť  strany na demokratické a nedemokratické. Keď sa ho   pýtal, ktoré sú demokratické a ktoré nie, nepovedal nič konkrétne, nevedel odpovedať.

Podľa Pavla Hrušovského na Slovensku nedemokratické strany neexistujú.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Múdrosť a vtip Miloša Zemana
O dosluhujúcom českom prezidentovi Milošovi Zemanovi je známe, že je inteligentný, vtipný a múdry. Vie sa o ňom aj to, že si nedáva servítku pred ústa a vyjadruje sa v duchu myšlienky: čo na srdci, to na jazyku. A to platí aj vtedy, keď hovorí o... Čítať ďalej
08 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme