P.C. Roberts: KOLAPS ZÁPADNÉHO NARATÍVU O COVIDE
04 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Projekt Veritas, najvýznačnejší hlásateľ pravdy v súčasnom západnom svete, zaznamenal slová riaditeľa výskumu a rozvoja strategických operácií firmy Pfitzer, a súčasne aj vedeckého plánovača jej vakcíny mRNA Jordona Thristona Walkera, ktoré vyslovil pri popise plánu firmy zmutovať existujúce vírusy tak, aby to bola práve táto spoločnosť, ktorá v budúcom kole kovidovej pandémie zhrabne zisky z budúceho a očakávaného predaja vakcín. Komentár amerického ekonóma Paula Craiga Robertsa prinášajú české Parlamentní Listy.

Názor Robertsa prináša HD v plnom znení.

 

Ide o priznanie škandálnejšie, než aké kedy v súvislosti s covidom padlo 

A neočakávajte, že sa o ňom dozviete z domácich prostituujúcich médií. A nečakajte ani to, že Kongres bude Walkerov výrok vyšetrovať. Neurobí to preto, že týmto vyšetrovaním by ohrozil dary, ktoré od Big Pharmy, kam firma Pfizer patrí, dostáva. Takže zločiny Big Pharmy budú v nezmenšenej miere pokračovať aj naďalej. Video s Wakerovým priznaním môžete vidieť TU.

Paul Craig Roberts, Foto: repro Youtube

Bez súcitu
Dr. Robert Malone takto charakterizuje americký farmaceutický priemysel: „Je bez súcitu. Jeho tvár vyjadruje potešenie a nezáujem o ľudské tragédie, ktoré zapríčiňuje. Naopak sa vyžíva v škodách, ktoré ľuďom a národu pôsobia. Neuvedomuje si hrôzu, ktorá je v jeho slovách aj v samotnej štruktúre jeho jazyka obsiahnutá. Je posadnutý vierou vo svoj vlastný nárok. Je oslavou korupcie, je bez zrniečka múdrosti, je narcistický a bez sebauvedomenia si základnej zvrátenosti svojej duše. Pozrite sa do tváre tohto veľvyslanca z iného sveta a uvedomíte si: Takto hlboko sme sa teda prepadli. Toto je kultúra, ktorá nám priniesla túto globálnu ľudskú tragédiu.“
S očkovaním sme ešte neskončili
Zatiaľ čo Big Pharma a jej marketingový agent americký Úrad pre kontrolu potravín a liečiv pomáhajú uvádzať na trh vakcínu pre dojčatá, čím prvýkrát v histórii spôsobujú infarkty aj u detí, ukončila britská vláda posilňovaciu očkovaciu kampaň pre osoby mladšie ako 50 rokov. Ale očkovací program tu pokračuje pre „vysoko rizikové osoby“ a na ochranu Národnej zdravotníckej služby.
 

Nedávny prieskum v USA ukázal, že 48 % respondentov sa domnieva, že nadmerné náhle úmrtie spôsobuje očkovanie proti covidu, 35 % ľudí si to nemyslí, a 28 % pozná niekoho, kto zomrel po očkovaní. A Steve Kirsch, ktorý sa zaoberal pravdou o „vakcíne“ ako málokto iný, dospel k záveru, že „záznamy úmrtí ukazujú, že vakcíny proti covidu skracujú život po celom svete“. ( TU )

ÚPLNE SA POMIATLI! USA posielajú Ukrajine BOMBY DLHŠIEHO DOLETU!
Úplne sa pomiatli? Hovorca Pentagonu Pat Ryder informoval o novom balíku pomoci USA Ukrajine. Ten bude obsahovať aj nové vysoko presné bomby s raketovým motorom (GLSDB) odpaľované z pozemných zariadení. Dokážu zasiahnuť cieľ do vzdialenosti až 150... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Takže, drahí čitatelia. Americký farmaceutický priemysel, americkí politici, ako Joe Biden, aj vaši vlastní politici a skorumpovaní lekárski byrokrati, ako Tony Fauci, prostituujúce médiá, vaše školy a univerzity, armáda a nemocnica vás prinútili k tomu, aby ste sa nechali pichnúť smrtiacou látkou. Nadmerné úmrtia po očkovacej kampani v tabuľkách pochopiteľne chýbajú. Plodnosti ubúda a dôkaz o prospešnosť vakcíny chýba. Zatiaľ čo hlasov, že vakcína problém zhoršuje, pribúda.

A je tu aj Dr. Fleming, ktorý pod prísahou svedčí o tom, že Covid je biologická zbraň, vytvorená vládou USA.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Čaputová sa OBHAJUJE: Prečo som sa tak rýchlo rozhodla vycestovať do Prahy pogratulovať Pavlovi?
Prezidentka Zuzana Čaputová na sociálnej sieti zverejnila video, v ktorom sa rozhodla odpovedať na otázky a témy, ktoré ľudí najviac zaujali za posledné dni. Asi najviac diskutované bolo, prečo sa prezidentka tak rýchlo rozhodla vycestovať do Prahy... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!