Ukrajina vraj ostreľovala ropovod Družba! Dotkne sa to aj Slovenska?
01 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Ruská štátna tlačová agentúra RIA informovala, že Novozybkovská prečerpávacia stanica ropovodu Družba v Brjanskej oblasti v Rusku sa dostala pod paľbu z Ukrajiny, informuje Guardian. 

RIA cituje hovorcu spoločnosti Transneft, ktorá prevádzkuje ropovod, ktorý povedal:

"V dôsledku zásahu granátu na území stanice nedošlo k žiadnym obetiam, škody odstraňuje opravárenský tím. Ropovod Družba funguje normálne."

Región Brjansk hraničí s Ukrajinou a nachádza sa severne od regiónov Černihiv a Sumy. Ropovod Družba vedie z Ruska do Bieloruska a rozdeľuje sa na vetvy, ktoré ďalej obsluhujú rôzne destinácie v Európe.

Stoltenberg VARUJE pred ďalšou HROZBOU pre Európu: Zbližovanie Ruska a Číny
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg varoval, že rastúce vzťahy Ruska a Číny predstavujú hrozbu nielen pre Áziu, ale aj pre Európu. V prejave na univerzite Keio v Tokiu šéf NATO zdôraznil dôležitosť užšej spolupráce a väčšieho počtu... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme