Levice: V obytných častiach mesta sa objavili líšky
26 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Levická radnica rieši problém s líškami, ktoré sa pohybujú v zastavaných územiach mesta. Na okresnom úrade sa už problémom zaoberali zástupcovia štátnej správy, magistrátu i prímestských poľovných revírov.

Ako informoval magistrát, v obytných častiach mesta nebude povolený lov líšok strelnými zbraňami. "Je to z dôvodu bezpečnosti obyvateľov mesta. Na nepoľovných plochách bude možný odchyt líšok len do živolovných pascí," informoval mestský úrad.

Na plochách mimo obytných zón bude odstrel líšok možný. "Okresný úrad v Leviciach už vyzval Poľovnícke združenie Šiklóš Kalinčiakovo a Poľovnícku spoločnosť Školský revír Levice na zvýšený lov líšok na plochách v prímestských poľovných revíroch," uviedla radnica.

TRAGÉDIA V ŽIARI NAD HRONOM! Muža na železničnej stanici zachytil vlak, ZRANENIAM PODĽAHOL
Na železničnej stanici v Žiari nad Hronom v pondelok (23. 1.) večer zrazil odchádzajúci vlak 48-ročného muža. Vážnym zraneniam v nemocnici podľahol, podľa polície bol pod vplyvom alkoholu. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva... Čítať ďalej
25 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!