R. Baťo: Výsledok referenda bol varovanie, že predčasné voľby treba okamžite
23 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Referendum a jeho výsledky boli jasné a posledné varovanie, že predčasné voľby musí parlament vyhlásiť okamžite, inak nás to bude mrzieť. Uviedol to podpredseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba a Umiernení Rado Baťo.

"Takmer 1,2 milióna ľudí išlo hlasovať o otázke, ktorej nikto nerozumel, bez nejakej zásadnej referendovej kampane. Ďalšie státisíce zostali doma iba preto, lebo nechceli robiť komparz Robertovi Ficovi," skonštatoval.

Každý, kto chce umelo udržiavať "Hegerovu neústavnú vládu" pri živote, je podľa neho politický samovrah. "Ale čo je horšie, hazarduje s demokratickou budúcnosťou Slovenska. S hnevom, ktorý sa v spoločnosti kumuluje, sa neradno zahrávať," doplnil.

Štátna volebná komisia potvrdila neplatnosť sobotného (21. 1.) referenda o zmene Ústavy SR. Zúčastnilo sa na ňom 27,25 percenta voličov. Na platnosť referenda je potrebná viac ako 50-percentná účasť. Deviate referendum v histórii samostatnej SR inicioval Smer-SD s ďalšími opozičnými stranami.

Jaroslav Naď sa vysmial Ľubošovi Blahovi! Blaha: TOTO SA NEDÁ KOMENTOVAŤ!
"Filozof Blaha bude dnes mimoriadne frustrovaný z toho, ako ich vysnívané referendum ľudia svojim odignorovaním vysmiali…Keby som bol baran, bežím kadeľahšie…," vysmial sa minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), opozičnému politikovi, Ľubošovi... Čítať ďalej
22 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik