Karol Farkašovský: A JE VYMAĽOVANÉ! BUDE VÝZVA, občania, ignorujte a neplaťte dane?
22 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"V normálnej spoločnosti je nemysliteľné, aby predstavitelia štátnej moci, ktorí svoje pozície zastávajú len a len VĎAKA ľuďom, občanom, voličom, ignorovali referendum ako najvyššiu formu priamej demokracie. A čo naše vysoko demokratické a bezhranične slobodné médiá ? Očakávať niečo konštruktívne od jednostranne manipulovaného mainstreamu je naivné." Citát Karol Farkašovský

Názorový článok bývalého novinára a politika Karola Farkašovského, s názvom "A je vymaľované," zverejnený na sociálnej sieti, prinášame v plnom znení.

A je vymaľované...

Otázne je kedy tá ignorantská farba na stene popraská a popadá.

Vymaľované je totiž iba na nečisto.

A to preto, lebo referendum bolo koalíciou, najvyššími ústavnými činiteľmi i vlažnosťou médií cielene glorifikované ako agenda politickej strany a nebezpečenstvo návratu R. Fica.

A mnoho ľudí na to aj naletelo. Najmä takí, ktorí nemajú vlastný úsudok. Takí, ktorí si radšej kupujú hotové názory z médií, alebo od mentálne limitovaných pseudo-politikov, ktorí v médiách neustále rotujú. Neverím, že by civilizovaný národ bez ich pričinenia len tak sám od seba osprostieval.

Mali byť vzorom a príkladom...

To ako sa zachovala k referendu prezidentka, predseda dočasnej vlády a zatiaľ ešte predseda parlamentu, je v demokratickej spoločnosti bezprecedentné. Oni by mali byť vzorom a príkladom.

Lenže oni sa od referenda dištancovali.

Oni referendum zavrhli ako praobyčajnú zbytočnosť. Z

aujali absolútne nezodpovedný a nekompetentný postoj. Asi podľa príkladu nekompetentnej vlády, ktorá nedávno vyzývala občanov k protiprávnemu činu - aby neplatili astronomické faktúry za energie.

V tejto duševnej a hodnotovej mizérii sa možno dočkáme výzvy napríklad šéfa daňového úradu – občania, ignorujte a neplaťte dane. Vláda si s vašimi peniazmi aj tak urobí, čo chce.

V normálnej spoločnosti je nemysliteľné, aby predstavitelia štátnej moci, ktorí svoje pozície zastávajú len a len VĎAKA ľuďom, občanom, voličom, ignorovali referendum ako najvyššiu formu priamej demokracie.

EDUARD HEGER OSTRO "NAPADOL" GP Maroša Žilinku. Ten odmieta zaťahovanie prokuratúry do politického boja
Podľa povereného premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO), bolo zvolenie Maroša Žilinku za generálneho prokurátora najväčšou chybou súčasnej koalície. Heger ostro "napadol" na sociálnej sieti Žilinku a vymenoval, prečo je Žilinka podľa neho problém. Maroš... Čítať ďalej
22 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

A čo naše vysoko demokratické a bezhranične slobodné médiá ?

Očakávať niečo konštruktívne od jednostranne manipulovaného mainstreamu je naivné.

Čo však verejnoprávny RTVS. Zo zákona je povinný informovať a vysielať pre čo najširšie názorové spektrum a celú slovenskú verejnosť.

Videli ste, alebo počuli čo len jednu besedu, alebo okrúhly stôl na tému referendum ?

Vedenie spravodajstva i celej inštitúcie, ktorá je zo zákona povinná objektívne, vyvážene a nestranne informovať a vysielať pre najširšiu verejnosť, opäť strčili hlavy do piesku. Alibisticky, dokonale servilne.

Referendum pre nich nebola téma. Ostalo kdesi v závoze v poslednej časti správ.

Bývalý novinár Lintner: Dominujúcim slovom je fiasko! Občan by si TENTO moment mal uvedomiť
"Až mi je úsmevná tá argumentácia, že otázka, ktorá súvisela s otázkou referenda,že je agendou Roberta Fica. A ešte aj náklady na jeho uskutočnenie by sa predsedovi SMER-SD mali vyúčtovať," hovorí bývalý novinár Ľubomír Lintner, ktorý rozobral... Čítať ďalej
22 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Všetci sa tu teraz bavia o tom, či to je fiasko, či úspech, či čo..?

No najskôr to „čičo“.

Ako exposlanec ponúkam konštruktívnu a férovú alternatívu pre budúcnosť ! Čo tak zaviesť povinnú účasť na všetkých voľbách a referendách. Aj pre prezidentku, premiéra a pre všetkých. Bude to korektné, motivujúce a spravodlivé.

Nebude to "čičo". Ale Slovensko bude podľa vzoru Dánska či Írska konečne OZAJ svetové.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik